«Ας δώσει τόπο στην οργή, είναι μεγάλος άνθρωπος...» - Η απάντηση του Mente Fuerte για την κόντρα Light και Μικρούτσικου

Τι είπε για την κόντρα του με τη Δανάη Μπάρκα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ας δώσει τόπο στην οργή, είναι μεγάλος άνθρωπος...» - Η απάντηση του Mente Fuerte για την κόντρα Light και Μικρούτσικου

Για την κόντρα του Light με τον Ανδρέα Μικρούτσικο απάντησε το μεσημέρι της Τρίτης 7/11, ο Mente Fuerte σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής Fay's Time. Ο γνωστός ραπερ, σε ερώτηση σχετικά με την κόντρα του ίδιου με την Δανάη Μπάρκα, θέλησε να δώσει τέλος στην ιστορία ενώ σχετικά με τα προσωπικά του απέφυγε να απαντήσει.

Η απάντηση του Mente Fuerte για την κόντρα Light και Μικρούτσικου

«Ο Light είναι πάρα πολύ καλός στη θέση που είναι. Είναι διαβασμένος και ας είναι και άστοχος σε κάποια σχόλια. Διαφωνώ σε αυτό που είπε για την "Ντερμπεντέρισσα". Η δική μου απόψη είναι αν δεν υπήρχε η παλιά μουσική, δεν θα υπήρχε και η καινούργια, οπότε πρέπει να γνωρίζουμε. Ας δώσει τόπο στην οργή ο Light, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι μεγάλος άνθρωπος και πρέπει να σεβαστούμε την ηλικία του», είπε αρχικά ο Mente Fuerte.

«Ήμουν πολύ ξεκάθαρος στο τι είπα, Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με τη Δανάη Μπάρκα. Δεν υπάρχει λόγος να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Όταν θα έχω σχέση, θα το μάθετε».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ο Mente Fuerte διαψεύδει τις φήμες για την προσωπική του ζωή

«Δεν ξέρω αν είμαι το καλό παιδί της τραπ μουσικής. Συνέχεια ακούω αρνητική κριτική, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Το αντιμετωπίζω με βαθιές ανάσες και χαμόγελο. Έχω δει διάφορες χαζομάρες κατά καιρούς, αλλά δεν δίνω σημασία, ο κόσμος είναι για να λέει», είπε αρχικά ο διάσημος τράπερ.

Και επισήμανε για τα προσωπικά του: «Δεν ισχύει τίποτα από τα όσα γράφονται για τη προσωπική μου ζωή».

«Δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο και δε σκοπεύω να πάω. Αν κάνει ο Αντώνης Ρέμος live, θα πάω. Για διακοπές προτιμώ το Γύθειο», κατέληξε.