«Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται...» - Η νέα απάντηση του Mente Fuerte για τη Δανάη Μπάρκα

«Ο κόσμος κρίνει»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται...» - Η νέα απάντηση του Mente Fuerte για τη Δανάη Μπάρκα

Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", εντώπισε το πρωί της Πέμπτης 19/10, η κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 τον Mente Fuerte. Ο γνωστός τράπερ μίλησε για τις αιχμηρές δηλώσεις του κατά της Δανάης Μπάρκα, σχετικά με τα podcast της Μαρίας Σολωμού.

Το πρωί της Δευτέρας 25/9 στην εκπομπή Πάμε Δανάη, σχολιάστηκαν οι δηλώσεις της ηθοποιού στο τελευταίο της podcast, όπου μιλούσε για ένα περιστατικό που βίωσε σε κομμωτήριο, παρατηρώντας πως πελάτισσες, μητέρα και κόρη, είχαν πραγματοποιήσει τις ίδιες αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό τους.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει με τη σειρά της τον δικό της σχολιασμό καθώς δεν συμφωνούσε με την τοοποθέτηση της Μαρίας Σολωμού ενώ η "μπάλα" πήρε και τον τράπερ. (δείτε εδώ τι είπε).

Τα όσα είπε, λοιπόν, η παρουσιάστρια προκάλεσαν την αντίδραση του Mente Fuerte ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram θέλησε να πάρει θέση με μια σειρά αναρτήσεων.

Η νέα απάντηση του Mente Fuerte στα σχόλια της Δανάης Μπάρκα

Ο Mente Fuerte είπε χαρακτηριστικά: «Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται απάντηση, ο κόσμος κρίνει. Είπε αυτά που ήθελε, είπα και εγώ αυτά που ήθελα, δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε συνέχεια, όλα καλά». είπε αρχικά.

«Δεν έχει ηλικία η μόδα, δεν έχει ηλικία τίποτα. Είναι πως νιώθεις μόνο. Ελευθερία λόγου έχουμε μπορώ να λέω ότι θέλω. Όλα καλά υγεία και χαμόγελα» πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα μιλούσε στη Δανάη Μπάρκα αν την συναντούσε, απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα μιλήσουμε, εγώ ανοιχτός είμαι και να μιλήσω και να μην μιλήσω. Έγινε, πέρασε, πάμε για όμορφα πράγματα, όχι για κακές ενέργειες».

Ο Mente Fuerte τόνισε πως ο λόγος που βγήκε να μιλήσει ήταν επειδή το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα έθιξε εκείνον και όχι την Μαρία Σολωμού.

Δείτε εδώ το βίντεο: