Ανακοινώθηκαν επιτέλους τα ευχάριστα - Έρχεται η μεγάλη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη

Το κοινό θα τον απολαύσει σύντομα, ξανά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλά λέγονται και άλλα τόσα γράφονται για τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος αποφάσισε τα τελευταία σχεδόν τρία χρόνια να απομονωθεί από τα φώτα της δημοσιότητας με λίγοι να είναι εκείνοι, που γνωρίζουν τον πραγματικό λόγο της εξαφάνισής του.

Μια ωστόσο πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή την Τρίτη (7/11) μέσα από το ρεπορτάζ του Live News σχετικά με την μεγάλη επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη, καθώς αναφέρθηκε ξεκάθαρα, πως η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του έχει ξεκινήσει.

Δείτε επίσης: Διαψεύσθηκαν όλα τα σενάρια με την πρώτη εμφάνιση του μετά από 3 χρόνια - Που μένει και με ποιον ο Νότης Σφακιανάκης

Η ευχάριστη ανακοίνωση για τον Νότη Σφακιανάκη

Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ της εκπομπής κάνει λόγο για επιστροφή στους επόμενους μήνες χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται συγκεκριμένα, πότε το κοινό του τραγουδιστή να περιμένει για τη νέα του εμφάνιση επί σκηνής.

Το ξέσπασμα του ανιψιού του Σφακιανάκη

«Ο λόγος που κάνω αυτή την κίνηση είναι γιατί και γράφονται και λέγονται ανακρίβειες από διάφορους επιτήδειους οι οποίοι δεν γνωρίζουν καν την πραγματικότητα και διαρρέουν πληροφορίες για την προσωπική ζωή και την περιουσία του θείου μου που αν μη τι άλλο δεν θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει καν! Ο κύριος Πιλάτος που βγήκε πρόσφατα και αναφέρθηκε στον θείο μου για το που βρίσκεται για το πώς ζει και με ποιον ζει υπήρξε για πολλά χρόνια μεν φίλος και συνεργάτης του θείου μου όμως απέχει από το σχήμα σχεδόν 10 χρόνια. Δεν μπορεί να γνωρίζει μιας και δεν ζει στην Αθήνα.

Στη συνέχεια στον κύριο Γιώργο Λιάγκα δημόσια βγήκε ένα άλλο παιδί που παρουσιάζει τον εαυτό του ως μετρ του Νότη τον οποίο εγώ γνωρίζω μόνο σαν φαν του Νότη και τίποτα παραπάνω και το όνομα του είναι Άκης Ψαρρής, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του είπε πράγματα τα οποία δεν υφίστανται. Ο μετρ του Νότη είναι ο κύριος Γιώργος Κασσάμπακης, ο κύριος Μίμης Κασσάμπαλης και εγώ ο ίδιος.

Δείτε επίσης: «Νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα που ο Νότης χάθηκε, μάλλον...» - Αποκαλύψεις για τον Σφακιανάκη από την Ελένη Δήμου

Τώρα σε ό,τι αφορά τον Νότη, την προσωπική του ζωή και τα επαγγελματικά του θα σας πω το εξής: Ότι είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του. Έχει επιλέξει να απομακρυνθεί πλέον από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι επιλογή του και πρέπει να είναι σεβαστή από όλους μας. Πρόσφατα που βρεθήκαμε μου επεσήμανε ότι δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί σε κάποια πίστα. Τώρα αν αλλάξει κάτι θα το μάθετε από τον ίδιο. όσον αφορά τα προσωπικά του και την οικογένεια του, δεν αφορά κανέναν και δεν νομίζω να έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για να μιλήσει κάποιος για αυτά τα λεπτά ζητήματα... Και όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση με τα ανυπόστατα στοιχεία που προβάλλουν για την οικογένεια το θείου μου εκθέτουν και φέρνουν σε δύσκολη θέση τη θεία μου και τα παιδιά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.