«Νομίζω ότι βάλαμε τον αραμπά μπροστά από το άλογο...» - Πως σχολίασε ο Χάρης Σώζος την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη

«Κάτι δεν μου άρεσε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Νομίζω ότι βάλαμε τον αραμπά μπροστά από το άλογο...» - Πως σχολίασε ο Χάρης Σώζος την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη

Την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και γενικά την πολιτική κατάσταση σχολίασε ο Χάρης Σώζος το βράδυ της Τρίτης 7/11 στην εκπομπή The 2night Show, όπου βρέθηκε καλεσμένος. Ο ηθοποιός, αποκάλυψε, μάλιστα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον λόγο που δεν θέλει ο ίδιος να ασχοληθεί με τα κοινά.

Πως σχολίασε ο Χάρης Σώζος την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη

«Είχα και τώρα προτάσεις και το ’19 από όλους τους χώρους αλλά είπα ότι δεν θέλω. Δεν μου πάει όλη αυτή η διαδικασία, είναι πολλά πράγματα. Η διαχείριση της εξουσίας αλλοιώνει τους ανθρώπους. Εδώ δεν μπορώ, όταν μπαίνεις με ρομαντισμό για να βοηθήσεις και βλέπεις πράγματα που δεν σου αρέσουν λες "δεν αξίζει ο κόπος". Είναι μεγάλη κούραση και μεγάλη. Έιναι πλήρους απασχόλησης ευθύνης, Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Εγώ δεν πέρασα καλά.», είπε αρχικά ο Χάρης Σώζος.

Δείτε επίσης: «Σταμάτησα μετά το ατύχημα, κόντεψα να σκοτωθώ...» - Ο Χάρης Σώζος σε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση για τη ζωή του

«Νομίζω ότι βάλαμε τον αραμπά μπροστά από το άλογο και το γαϊδούρι. Νομίζω ότι έπρεπε να γίνει πρώτα το συνέδριο και μετά να εκλέξουμε αρχηγό. Μέσα σε 2 μήνες να έρθει κάποιος άγνωστος και να γίνει αρχηγός ενός κόμματος… κάτι δεν μου άρεσε», σχολιάζει ο δημοφιλής ηθοποιός για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.

«Εγώ την πρώτη Κυριακή ψήφισα Κασσελάκη, γιατί έλεγα να ταρακουνηθεί λίγο το Σύστημα. Δεν περίμενα ότι θα βγει πρώτος και ότι τη δεύτερη Κυριακή θα εκλεγεί πρόεδρος» παραδέχεται αμέσως μετά ο Χάρης Σώζος για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε εδώ το βίντεο:

«Αν δεν υπήρχε το ατύχημα μπορεί να πήγαινε παραπάνω ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες»

Σε παλαιότερες δηλώσεις του στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε καθώς και στη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, η οποία θα είχε παραταθεί αν δεν υπήρχε το τροχαίο.

«Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες ήταν για συγκεκριμένα επεισόδια. Βέβαια, αν δεν υπήρχε το ατύχημα, μπορεί να πήγαιναν και παραπάνω. Δεν ξέρω αν θα βρει δικαίωση ο Θέμελης, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό των συγγραφέων.

Είχα ένα τροχαίο, ευτυχώς είμαι αρκετά καλά τώρα, είμαι στη φάση της ανάρρωσης και είναι ίσως αυτό που θα ευχόμουν να πάθω σε ένα ατύχημα, να είναι τόσο ελαφριά τα συμπτώματα. Έσπασα 6 πλευρά, τρύπησε λίγο ο πνεύμονας, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Ευχαριστώ τον Θεό που σώθηκα», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σώζος.