«Και εμάς μας έχουν κόψει εκπομπή γιατί δεν έβγαιναν τα λεφτά...» - Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για το "Βινύλιο"

«Δεν είπαμε ότι αρέσει αλλά εσύ είσαι επαγγελματίας παρουσιαστής»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Και εμάς μας έχουν κόψει εκπομπή γιατί δεν έβγαιναν τα λεφτά...» - Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για το

Στο τηλεοπτικό παρελθόν αναφέρθηκε, το πρωί της Τετάρτης 8/11, η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της Mega Καλημέρα. Με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη, στην χθεσινή του εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, σχετικά με το γεγονός ότι το Βινύλιο δεν θα "βγει" φέτος στον αέρα, η παρουσιάστρια έκανε λόγο για μια επιτυχημένη εκπομπή που κόπηκε λόγω του "Εκατομμυριούχου".

«Έχετε απόλυτο δίκιο μας στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα και μας ρωτάτε τι θα γίνει με το Βινύλιο. Εχθές με την πρεμιέρα ξεχάσαμε να διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματα. Ξέρετε πόσο πολύ αγαπάμε το Βινύλιο και ξέρουμε πόσο το αγαπάτε κι εσείς, οπότε μη βαράτε! Ακούστε μας πρώτα! Πήραμε την απόφαση να μην το βγάλουμε το Βινύλιο στον αέρα μέχρι τα Χριστούγεννα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση του).

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για το Βινύλιο

«Και εμάς μας έχουν κόψει εκπομπή με την Φλορίντα Πετρουτσέλι που έκανε 40% τηλεθέαση γιατί δεν έβγαιναν τα λεφτά. Και εδώ πέρσι είχαμε κάποιες αλλαγές γιατί ήταν η ανάγκη τέτοια. Δεν είπαμε ότι αρέσει αλλά εσύ είσαι επαγγελματίας παρουσιαστής, η δουλειά σου δεν είναι να αποφασίζεις για ένα πρόγραμμα» αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις του Αρναούτογλου για την αντικατάσταση του Εκατομμυριούχου

«Και επειδή μιλάμε για τηλεοπτικά να πούμε κάπου εδώ ότι σταματά ο Εκατομμυριούχος την καθημερινή του προβολή και πηγαίνει Σαββατοκύριακο, από το επόμενο. Αυτός ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Δεν πήγαινε απλά καλά, σάρωνε. Ένα κανάλι σου ζητά να κάνεις κάποια επεισόδια και το τι κάνει το κανάλι δεν αφορά εμάς. Εσύ είσαι επαγγελματίας παρουσιαστής και κάνεις 100 επεισόδια που σου λένε. Τα κάνεις, τα παίρνουν πακέτο και το κανάλι αποφασίζει. Αυτό είναι στη διαδικασία του καναλιού και δεν είναι κάτι καινούριο. Δεν με αφορά ως παρουσιαστή. Το κανάλι ξέρει καλύτερα», σημείωσε, με το πάνελ του Super Κατερίνα να επισημαίνει πως παρόλο που προσπάθησε να είναι ήρεμος φαίνεται ότι εκνευρίστηκε και ρόλο παίζει το γεγονός πως πάρθηκε αυτή η απόφαση ενώ υπάρχει ακόμα η κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη.