«Βγήκαν δυο τρεις και είπαν ότι ξεφτιλίζομαι! Παλικάρια...» - Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Φαίη Σκορδά

«Κουράζεστε να με βλέπετε στο διαδίκτυο που δεν το παρακολουθώ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βγήκαν δυο τρεις και είπαν ότι ξεφτιλίζομαι! Παλικάρια...» - Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Φαίη Σκορδά

Χαλασμός επικράτησε σήμερα Τετάρτη 8/11 στο πλατό του Super Kατερίνα, όταν η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στα αιχμηρά λόγια της Φαίης Σκορδά κατά της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια σε έξαλλη κατάσταση ταπείνωσε δημόσια την συνάδελφο της, μιλώντας τόσο για τα νούμερα τηλεθέασης όσο και για "περίεργες εκπομπές".

Την τοποθέτηση του μάλιστα, έκανε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, από τον οποίο ξεκίνησαν όλα. Συγκεκριμένα, αφορμή για όλα αυτά στάθηκε ο τσακωμός του με τον Light.

Η τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Φαίη Σκορδά

«Έχω κουραστεί να ανοίγω το google και να έρχεται η φάτσα μου.... ο Light. Δε μπορώ άλλο να τα διαβάζω. Ξέρω τι έχω απαντήσει, ξέρω τι έχει παιχτεί. Δυο τρεις σημαντικοί άνθρωποι που τους σέβομαι και τους εκτιμώ έχουν τοποθετηθεί και εκεί μπήκα και το διάβασα. Όπως ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης που δεν είναι μαϊντανός και είναι ένας άνθρωπος που η γνώμη του είναι βαρύνουσα.

Η Φαίη ήταν η πιο εύστοχη όλων γιατί ετέθη θέμα αν είμαι ενημερωμένος ή όχι. Είπε η Φαίη "έχετε τον Ανδρέα για άνθρωπο που θα πει να μην παιχτεί το θέμα;". Αυτό λέγεται Ανδρέας. Συγγνώμη που περιαυτολογώ. Υπάρχει περίπτωση να μου πει ο Θέμης, είπαν αυτό και να του πω "Θέμη μην το παίξεις;"», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Προσπαθούν να με συλλυπηθούν.... Βγήκαν δυο τρεις και είπαν ότι ξεφτιλίζομαι. Δεν ξεφτιλίζομαι παλικάρια. Ο κάθε αδαής, ο κάθε τυχαίος για μένα... Με αυτό το επίπεδο συζητάω και έχω αποδείξει στην τηλεόραση ότι με αυτό το επίπεδο συνομιλώ και με τηλεοπτικό κοινό. Και παλιά και τώρα και στο μέλλον. Αν σε αυτό το θέμα που προσπάθησα να επιχειρηματολογήσω, απέναντι σε αυτό το παλικάρι εντός και εκτός εισαγωγικών που βγήκε να πει για ηλικιακούς ρατσισμούς, για «πι», για ανυπαρξία, για τον στιχουργό αδελφό μου που είναι σημαντικός ενώ ο μη στιχτουργός Ανδρέας είναι ένας ριαλιτάς της κακιάς ώρας...», σχολίασε σε άλλο σημείο.

Για να συνεχίσει: «Κουράζεστε να με βλέπετε στο διαδίκτυο που δεν το παρακολουθώ, δεν το δημιουργώ εγώ και συνεχώς κούρασα και τον εαυτό μου να βλέπω τη φάτσα μου.. Αν αυτό τον άνθρωπο, τον θεωρεί ανύπαρκτο που ζει στη σκιά του στιχουργού αδελφού του... Απέναντι σε αυτά τα πράγματα, εγώ δεν είμαι ο άνθρωπος που θα απαντήσω... Εξευτελίζεται με την ανυπαρξία επιχειρημάτων. Άρα είμαι με τη Φαίη Σκορδά που λέει ότι δεν μασάω και ότι λέω τη γνώμη μου».

Μετά την επιστροφή τους από διαφημιστικό διάλλειμα, πήρε ξανά το λόγο για να πει:

«Δεν είμαι απελπισμένος είμαι προβληματισμένος και δεν χάνω το πρόσημο ζωής που έχω που είναι θετικό. Αυτές οι απελπισίες, οι κατινιές το γλείψιμο, οι γυμνοσάλιαγκες είναι απέναντί μου. Οι συνάδελφοι που με ξέρουν στον χώρο να με λένε απελπισμένο ότι ξεφτιλίστηκα, όλο αυτό το πράγμα πέφτει πάνω μου και βλέπω όλο αυτό το βίντεο μαζεμένο δεν ξέρω που πατώ και πού πηγαίνω. Έρχεται η Φαίη και λέει δύο πραγματάκια που και τώρα που τα άκουσα λέω πάλι μπράβ. Επιμένω ότι μέσα σε αυτή την κόλαση που μέσα εκεί όπως πολύ σωστά τα λέτε υπάρχει και το στόχαστρο να χτυπήσουμε και μία εκπομπή πάει καλά το βλέπω... Αφού λοιπόν όλο αυτό γίνεται για να αναπαραχθούν αυτά εσείς γιατί τα αναπαράγεται; Η αναπαραγωγή τους αποδεικνύει την έλλειψη επιχειρήματος».