«Γιατί για εμένα αυτό είναι σεβασμός...» - Τα "καρφιά" της Κατερίνας Καινούργιου στη Φαίη Σκορδά για τις δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη στο "Fay's Time"

«Δεν αλλάζω κάθε χρόνο για να σώσω τον… πο@@ μου»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Γιατί για εμένα αυτό είναι σεβασμός...» - Τα

Ένα άγριο ξέσπασμα είχε το πρωί της Τετάρτης 8/11 η Κατερίνα Καινούργιου κατά της Φαίης Σκοδρά σχετικά με όσα είχε σχολιάσει η παρουσιάστρια του Fay's Time για την κόντρα ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light αλλά και τις σπόντες που πέταξε για την ίδια την εκπομπή Super Κατερίνα (δείτε εδώ τι είπε)

Η Κατερίνα Καινούργιου μεταξύ όσων είπε, αναφέρθηκε και στην συνέντευξη που πήρε η παρουσιάστρια στον Σταμάτη Γαρδέλη, και τις δηλώσεις που έκανε περί κτηνοβασίας. «Ναι αλλά μιλάω για τον Κασσελάκη. Να πούμε “το” Κασσελάκη; Να πάμε στο ουδέτερο; Με ενδιαφέρει ο λόγος… Από εκεί και πέρα... δε με αφορά το τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Να πω και πω κτηνοβάτης, ουρόφιλος» είχε δηλώσει ο ηθοποίος (δείτε εδώ την αντίδραση της παρουσιάστριας).

Τα "καρφιά" της Κατερίνας Καινούργιου στη Φαίη Σκορδά

«Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε καμία εκπομπή και σε καμία παρουσιάστρια να σηκώσει το δάκτυλο και να πει σε μένα ότι δεν σέβομαι τους συνεργάτες μου. Εμένα που οι συνεργάτες μου είναι οι ίδιοι, δεν τους αλλάζω κάθε χρόνο για να σώσω τον… πο@@ μου. Συγγνώμη κιόλας. Πραγματικά να βγει ένας να πει αν έχω φερθεί άσχημα σε συνεργάτη μου. Όντως ο κόσμος επιλέγει ποιον θα δει και ποιον όχι» είπε

«Αν ποτέ στη δική μας εκπομπή, σε μένα είχε ειπωθεί και είχε έρθει καλεσμένος ο κ. Γαρδέλης και είχε εξισώσει την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία, δεν θα έβγαινα μετά από break και θα είχα τον ίδιο καλεσμένο. Το έχω αποδείξει σε δικηγόρους, σε Μπέους και τα λοιπά. Το τηλέφωνο κλείνει και ο καλεσμένος φεύγει. Γιατί για εμένα αυτό είναι σεβασμός» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η απάντηση της Φαίης Σκορδά

«Μου έχουν στείλει μήνυμα παρα πολλά άτομα. Σχεδόν όλοι μου οι συνεργάτες και απλώς θέλω να στείλω σε όλους ένα μεγάλο φιλί» είπε η Φαίη Σκορδά η οποία όπως φάνηκε δεν ήθελε να δώσει έκταση στο συγκεκριμένο θέμα.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ