Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Εισέβαλε στη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster

«Είμαστε όλη μέρα μαζί με...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Εισέβαλε στη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster

Ο γνωστός personal trainer, Κωνσταντίνος Βασάλος, και ο δημοφιλής youtuber, Fipster, παραχώρησαν κάποιες δηλώσεις για τα επαγγελματικά τους βήματα στην πρωινή εκπομπή "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. Κατά τη διάρκεια της mini συνέντευξης, εισέβαλλε η αθλητικογράφος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Υπενθυμίζουμε, πως η αθλητικογράφος και ο personal trainer έχουν αποτελέσει ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και παρά το γεγονός, ότι η σχέση τους έληξε μετά από περίπου 5 χρόνια, οι δυό τους έχουν μία πολύ καλή επαφή. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μάλιστα, πως εκείνη έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της (δείτε εδώ το νέο της σύντροφο).

Η εισβολή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Βασάλου και του Fipster

Μάλιστα, να σημειωθεί, όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ της εν λόγω εκπομπής, πως αυτή ήταν η πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση μετά το χωρισμό και την απόφασή τους να συνεχίσουν σε χωριστούς δρόμους.

«Είμαστε όλη μέρα μαζί με το Φίλιππο, το θέμα είναι να μη μας δεις μαζί. Με έχει κουράσει ο τύπος», είπε αρχικά ο γυμναστής. «Από Δεκέμβριο λέμε να συγκατοικήσουμε κιόλας, ψάχνουμε σπίτι», σχολίασε αστειευόμενος ο youtuber. «Αυτό πότε προέκυψε;», απάντησε ο άλλος εμφανώς απορημένος.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής βρήκε την ευκαιρία από αυτή του τη δήλωση και τον ρώτησε, εάν το γνωρίζει η κοπέλα του, η οποία φημολογείται, πως είναι η Βάλια Χατζηθεοδώρου, «Δεν ισχύει, πως είναι η κοπέλα μου. Είναι και αυτό που είπε εκείνη χθες, είναι στη φαντασία κάποιου, αυτού που το έγραψε (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της). Είμαστε φίλοι, αυτό δεν πάει, ότι κάνουμε κάτι άλλο πέρα από την παρέα», υπογράμμισε.

Σε σχέση με την επαγγελματική συνάντηση, που είχε με το Νίκο Κοκλώνη, ανέφερε, ότι δεν έχει κάτι ανακοινώσιμο μέχρι να βγει το τυπικό, το οποίο θα είναι στο τέλος της εβδομάδας. Μάλιστα, εξήγησε, πως μέσα σε αυτά που συζητήσανε, ήταν και το ενδεχόμενο μίας ταξιδιωτικής εκπομπής (δείτε αναλυτικά τα λόγια του για την τηλεοπτική του επιστροφή).

Σε αυτό το σημείο, έκανε την είσοδό της η αθλητικογράφος με σχόλια του τύπου "Καλώς ήρθατε στη Σουηδία". Εκείνη σχολίασε αμέσως σχεδόν τον πρώην σύντροφό της αποκαλώντας τον "γλυκούλη", «Τι μούσι είναι αυτό». «Δε σου αρέσει; Κάνω τον τράγο», εξήγησε εκείνος με ένα πολύ χιουμοριστικό τόνο.