Ποιος Βασάλος; Σε ρομαντικό ταξίδι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν - Η αποκάλυψη για την σχέση τους

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ποιος Βασάλος; Σε ρομαντικό ταξίδι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν - Η αποκάλυψη για την σχέση τους

Πριν μπει στο Survivor All Star η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, είχαν αρχίσει να διαρρέουν πληροφορίες πως η ίδια είχε χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και πως ήδη βρισκόταν σε σχέση με έναν άλλο άντρα που ακούει στο όνομα Γρηγόρης Μόργκαν. Είχαν βγει στη φορά βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές στην παραλία, ενώ υπήρχαν και ορισμένα σχόλια που φαινόταν πως πρόδιδαν τον δεσμό τους.

Αφού μπήκε, όμως στο παιχνίδι, οι περισσότεροι έδειξαν να μπερδεύονται με την κατάσταση της σχέσης της δημοσιογράφου με τον γυμναστή, εφόσον δεν επιβεβαίωσε κανείς τι συμβαίνει μεταξύ τους και όταν εκείνη αποχώρησε μιλούσε για εκείνον και για το σπίτι τους σε ενεστώτα, δείχνοντας πως δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα.

Σε ρομαντικό ταξίδι με τον Γρηγόρη Μόργκαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Σύμφωνα, όμως, με την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, και το ρεπορτάζ της Κυριακής 5/3, έγινε γνωστό πως η Βαλαβάνη είναι σε ρομαντικό ταξιδάκι στο Σαν Φρανσίσκο μαζί με τον Γρηγόρη Μόργκαν, με αποτέλεσμα οι φήμες χωρισμού να ξαναφουντώνουν. Η ίδια δεν έχει κάνει αναρτήσεις, αλλά υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι μαζί σε άλλη ήπειρο και απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές όσο ο personal trainer βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο μόνος του.

Εκείνος είναι πρώην της...

Αυτό που λεγόταν μήνες τώρα, πριν από λίγες ώρες επιβεβαιώθηκε (δείτε εδώ το πως). Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος να έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα αλλά εδώ και μήνες δεν είναι πια μαζί! Οι δρόμοι τους μπορεί να χώρισαν αλλά οι δυο τους μένουν στο ίδιο σπίτι και ετοιμάζονται να μπουν μαζί στο Survivor All Star. Σουηδία γίναμε! Κι εκεί που δεν έφταναν όλες αυτές οι καταιγιστικές πληροφορίες, έγινε γνωστό πως η Ευρυδίκη είναι ήδη σε σχέση με άλλον, ο οποίος άλλος είναι και πρώην της πρώην φίλης και κουμπάρας της Πηνελόπης Αναστασοπούλου!

Μπερδευτήκατε κι εσείς; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Ο ντράμερ που έχει κλέψει την καρδιά της Ευρυδίκης, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τόσο με την συμμετοχή του στο Nomads, όσο και με την προσωπική του ζωή. Ο Γρηγόρης Μόργκαν διατηρούσε δεσμό για τέσσερα χρόνια με την άλλοτε κολλητή φίλη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Βαλαβάνη νέος σύντροφος και πρώην ης πηνελόπης αναστασοπούλου

Η ρήξη ανάμεσά στις δυο γυναίκες, για αρχή, ήρθε το 2019 ενώ διαλύθηκε μέχρι και η κουμπαριά, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα βάφτιζε το δεύτερο παιδί της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Στο σήμερα οι σχέσεις των δυο γυναικών έχουν διαρραγεί με τη μια να μην ακολουθεί καν την άλλη στo Instagram.

Ο Γρηγόρης πέρα από ντράμερ αγαπά ιδιαίτερα και το σερφ κι από ότι φαίνεται το καλοκαίρι το πέρασε μαζί με την σανίδα του και την Ευρυδίκη.