«Ε, όχι και γιαγιούλα!» - Πέταξε το σακάκι της και ζήτησε διαφημίσεις "έξαλλη" η Μενεγάκη μετά το τηλεφώνημα τηλεθεάτριας

Της ήρθε απότομο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ε, όχι και γιαγιούλα!» - Πέταξε το σακάκι της και ζήτησε διαφημίσεις

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στον αέρα του MEGA κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Ελένη", που έβγαλε την παρουσιάστρια κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα της. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη συζητούσε με τηλεθεάτριά της, μία ατάκα για την ηλικία της την έκανε να βγάλει το σακάκι της, να το πετάξει να ζητήσει αμέσως να περάσουν σε διαφημίσεις.

«Αυτή η ζέστη είναι απίστευτη εδώ, έχουμε και τουρισμό πάρα πολύ! Κολυμπάνε πολλοί κιόλας, βεβαίως», εξομολογήθηκε αρχικά η τηλεθεάτρια, με την παρουσιάστρια να την ρωτά: «Εσύ μπαίνεις; Γιατί ακούω να μιλάς για τους άλλους;» και η ίδια της απάντησε: «Είμαι λίγο γιαγιούλα εγώ και δεν...».

Δείτε επίσης: «Μαρία μου, Μαρία μου...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τους γιους της Μπακοδήμου και η αναφορά στην "πιο περιζήτητη πεθερά"

Το σχόλιο τηλεθεάτριας που έβγαλε έξω από τα ρούχα της την Ελένη Μενεγάκη

Τότε είναι η στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη έγινε έξαλλη, στο πλαίσιο της πλάκας και επέμεινε να μάθει: «Βρε, άσε τα γιαγιούλα τώρα... Θα μου πεις καμιά ηλικία και θα πέσω λιπόθυμη» και η τηλεθεάτρια της δήλωσε: «50 είμαι». «Ε, όχι και γιαγιούλα! Ε, όχι! Διαφημίσεις!», φώναξε τότε η οικοδέσποινα του Μεγάλου Καναλιού, πετώντας το μπλέιζερ της, με τα μικρόφωνα να φεύγουν από την θέση τους.

Μενεγάκη σοκ ηλικία

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελένη Μενεγάκη είναι 54 ετών και, μάλιστα, τα έκλεισε πριν από λίγες ημέρες.

Η έκπληξη για τα 54α γενέθλιά της στο πλατό

Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας 30/10, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της, Ελένη, στο MEGA, ντυμένη στα λευκά, μία ημέρα μετά τους εορτασμούς της για τα 54α γενέθλιά της. Αφού, λοιπόν, εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της πώς τα πέρασε και πού βρέθηκε, εκείνοι θέλησαν να της κάνουν μία μικρή έκπληξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, τότε, έβγαλε κάτω από το τραπέζι μία ανθοδέσμη για εκείνη, την οποία της την παρέδωσε λέγοντάς της ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την ομάδα για την συνεργασία τους, ανταλλάσσοντας φιλιά και αγκαλιές.

«Έχω μείνει», είπε χαρακτηριστικά η ίδια, με τον δημοσιογράφο να της ζητά να σταθούν πιο μπροστά στις κάμερες για να καταγραφεί αυτή η στιγμή μεταξύ τους: «Έλα να μας πάρει το πλάνο. Αυτό θα έχουμε να το θυμόμαστε», πέταξε την σπόντα του, με την ίδια να του απαντά: «Γιατί θα χαθούμε τώρα που βρεθήκαμε; Είπαμε εμείς είμαστε λίγο αργοί, αλλά ριζώνουμε» και συνέχισε: «Πόσα γενέθλια έχω γιορτάσει στην τηλεόραση... Δεν νομίζω ότι άλλος άνθρωπος έχει ευχαριστηθεί τόσα γενέθλια εντός τηλεόρασης».