«Δεν μετράει η εμφάνιση! Η γυναίκα αυτή έχει κάτι που...» - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Θέμη Αδαμαντίδη για την Βαρβάρα Κίρκη

«Μετάνιωσα για...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, παραχώρησε ο Θέμης Αδαμαντίδης και αυτή προβλήθηκε στον αέρα το πρωί της Τετάρτης 8/11. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, αλλά και για την προσωπική του ζωή, καθώς βιώνει μία πολύ όμορφη περίοδο μετά από καιρό.

Η σχέση του με την Βαρβάρα Κίρκη πέρασε από 40 κύματα, με τους δυο τους να φτάνουν μέχρι και στα δικαστήρια με βαριές κατηγορίες περί ξυλοδαρμού, ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πλέον το ζευγάρι δηλώσει πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Η εξομολόγηση του Θέμη Αδαμαντίδη για την Βαρβάρα Κίρκη

«Η γυναίκα αυτή έχει κάτι που για πολλούς δεν φαίνεται. Δεν μετράει η εμφάνιση. Ξέρω πως κατά βάθος υπάρχει κάτι το οποίο δεν μπορούν να το δουν εύκολα, αλλά είναι σαν παιδί. Είμαστε καλά, περνάμε καλά και δεν θέλω να αναφέρομαι σε εκείνη», ανέφερε αρχικά ο ίδιος και έπειτα συμπλήρωσε για την κόντρα τους και όσα τους οδήγησαν στις δικαστικές αίθουσες: «Μετάνιωσα για τη δημοσιότητα που πήρε αυτή η σχέση. Δεν θα έπρεπε να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά ακόμη και αυτό δείχνει τον αυθορμητισμό της αντίδρασης που για μένα είναι λάθος, αλλά έγινε γιατί δεν υπήρχε σοβαρός λόγος να γίνουν όλα αυτά».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, βέβαια, αποκάλυψε πως δεν έχουν λυθεί όλα τα θέματα ακόμη μεταξύ τους (δείτε εδώ).

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση

Παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά τον χαμό της μητέρας του (δείτε εδώ τα συγκινητικά του λόγια στην κηδεία της), ο ίδιος φαίνεται πως τα ξεχνά όλα όταν βρίσκεται δίπλα στην σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη.

Οι δυο τους έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες στην σχέση τους, ακόμη και μετά τις καταγγελίες της δεύτερης για ξυλοδαρμό από τον τραγουδιστή και πλέον πραγματοποιούν τις εξόδους τους κανονικά και φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Μάλιστα, η κάμερα του Open Weekend τους εντόπισε το Σάββατο 22/10/22 στα παρασκήνια του J2US, με το ζευγάρι να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετο.