«Να φορέσουμε και μαντήλα» - Η απάντηση της Μπακοδήμου για τον ηλικιακό ρατσισμό με αφορμή το χαμό με την Βανδή

«Μου γράφουν στα σόσιαλ μίντια γιατί φοράω μίνι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Να φορέσουμε και μαντήλα» - Η απάντηση της Μπακοδήμου για τον ηλικιακό ρατσισμό με αφορμή το χαμό με την Βανδή

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου το βράδυ της Τετάρτης 8/1 όταν την "τσάκωσα" σε δημόσια έξοδο της. Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του ΣΚΑΙ, μίλησε τόσο για τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε πως τα πηγαίνει το Γειά σου), αλλά και τα αρνητικά σχόλια που γίνονται στα social media.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το σάλο που προκλήθηκε με την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στα μπουζούκια, με την τραγουδίστρια να δέχεται αρνητικές αντιδράσεις ακόμη και από δημόσια πρόσωπα (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου

«Φυσικά και βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής μου. Υπάρχουν εκπομπές στην ΕΡΤ που όντως δεν πειράζει να μην βλέπουνε τα νούμερα. Θα έπρεπε να υπάρχουν ασχέτως με τα νούμερα που κάνουν. Χαίρομαι να τις βλέπω γιατί είναι κάτι διαφορετικό», ανέφερε αρχικά για τα νούμερα τηλεθέασης στην ελληνική τηλεόραση, μια ερώτηση που δέχονται πολλά πρόσωπα που ασχολούνται με αυτή.

«Έχω δει τον Φώτη Σεργουλόπουλο στην ΕΡΤ, μου φαίνεται μια χαρά», απάντησε στην συνέχεια, έπειτα από σχετική ερώτηση, μιας και κάποτε οι δυο τους ήταν ένα από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά δίδυμα της μικρής οθόνης. Πλέον όμως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις...

Τέλος, ρώτησαν την Μαρία Μπακοδήμου για την καλή της φίλη και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν. «Δεν θα έπρεπε η Δέσποινα να δέχεται μπούλινγκ για το τι φοράει. Είμαστε στο 2023. Είναι σαν αστυνομία ηθών αυτό το πράγμα. Να φορέσουμε και μαντήλα», απάντησε.

Σχετικά με τις δικές της αναρτήσεις και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται από διάφορα προφίλ που δεν γνωρίζει, απάντησε λέγοντας: «Μου γράφουν στα σόσιαλ μίντια γιατί φοράω μίνι, γιατί ανοίγεις ντεκολτέ, έχεις και δυο παιδιά. Τα τοξικά σχόλια για μπλοκάρω στο ινσταγκραμ. Δεν θέλω να τους δώσω το χώρο να βγάλουν πίκρα»