Ανέβηκαν οι τόνοι στο Super Κατερίνα: «Παιδιά, λυπηθείτε με» - Άυπνη η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανέβηκαν οι τόνοι στο Super Κατερίνα: «Παιδιά, λυπηθείτε με» - Άυπνη η Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό

Άυπνη πήγε στο πλατό του Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα 9/11 μια ημέρα μετά το άγριο ξέσπασμα της κατά της Φαίης Σκορδά και της εκπομπής της Fays Time, αλλά και της κατακραυγής εναντίον της στο twitter εξαιτίας των όσων είπε για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία αναφορά στο όλο ζήτημα που πήρε τεράστιες διαστάσεις τόσο τα social media όσο και στις εκπομπές με πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα να τάσσονται εναντίον της.

Μάλιστα, φαίνεται πως σήμερα δεν έχει διάθεση για εντάσεις στο πλατό, μιας και κατά την διάρκεια εντάσεις προσπάθησε να τους ηρεμήσει δείχνοντας καθαρά την αδιαθεσία της.

Η δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου

«Παιδιά παιδιά, λίγο, σας παρακαλώ... Δεν έχω κοιμηθεί, λυπηθείτε με. Δεν έχω κοιμηθεί. Πειράζει που δεν κοιμήθηκα ρε παιδιά; Τελοσπάντων», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου με την ένταση να σταματάει και να συνεχίζεται η ροή των θεμάτων της.

Η ανάρτηση που έκανε χθες το απόγευμα

Τα λόγια της οικοδέσποινας του Super Κατερίνα, ωστόσο, ενόχλησαν και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, που είναι μέλος του Fay's Time και γι' αυτό ο ίδιος απάντησε με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας για ψυχικά προβλήματα (δείτε εδώ την ανάρτηση), στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την συνεργάτιδά του.

Η Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο, δεν το άφησε ούτε αυτό ασχολίαστο και μέσα από story στο δικό της προφίλ στην πλατφόρμα, επισήμανε: «Αφήνω αυτό εδώ!!!! Ντρέπομαι πραγματικά που "συνάδελφοι" κάνουν ψυχιατρικές γνωματεύσεις και παίζουν με θέματα ΨΥΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ μόνο και μόνο για εκμετάλλευση και αντιστροφή της ουσίας. Επικίνδυνο...!!!».

Λίγο πριν είχε κάνει άλλη μία ανάρτηση για το θέμα

«Στη ζωή μου έχω μάθει να λέω την αλήθεια! Και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Γι’ αυτό κάποιοι με έχετε αγαπήσει (άλλοι μισήσει) και σε άλλους ίσως είμαι αδιάφορη. Όπως και να ‘χει, θα λέω πάντα την αλήθεια. Για μένα πείτε ό,τι θέλετε, έχω ακούσει άπειρα όλα αυτά τα χρόνια.

«Αλλά, δε θα δεχτώ ποτέ ξανά και από κανέναν να προσβάλλει και να υποτιμήσει συνεργάτες μου ή την ομάδα μου. Από παιδί οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι, πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μου και στη συνέχεια τους πάντες. Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στο Story της.

Δείτε εδώ το InstaStory της:

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ SORY