Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάσος Χαλκιάς στο Πρωινό για την Κάτια Νικολαϊδου: «Εύχομαι εκεί στο άγνωστο να βρει κάτι καλύτερο»

Σπάραξαν καρδιές τα λόγια του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα ο Τάσος Χαλκιάς στο Πρωινό για την Κάτια Νικολαϊδου: «Εύχομαι εκεί στο άγνωστο να βρει κάτι καλύτερο»

Συγκινημένος ο τηλεοπτικός κόσμος αποχαιρετά την Κάτια Νικολαΐδου με πολύ συγκινητικά λόγια (δείτε τις αναρτήσεις). Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησε και ο Τάσος Χαλκιάς. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη σειρά "Θα σε δω στο πλοίο".

Ο ηθοποιός μιλώντας για την απώλεια της, ξέσπασε σε κλάματα μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνηση του που ένας τόσος νέος και δυνατός άνθρωπος έφυγε τόσο άδικα από την ζωή.

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από την ζωή έπειτα από δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Μπορεί την πρώτη φορά να βγήκε νικήτρια, ωστόσο, την δεύτερη δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Τα κλάματα του Τάσου Χαλκδιά για την Κάτια Νικολαΐδου

«Ήταν ένα πολύ αγαπημένο πλάσμα που θα λείψει από όλο το θέατρο. Δεν υπάρχει κανείς να πει κάτι αρνητικό για την Κάτια Νικολαΐδου. Ήταν αξιοπρεπής, θαρραλέα, εργατική, όμορφη… αλλά από πολύ νωρίς άρχισε να ταλαιπωρείται από αυτή την αρρώστια και ήρθε η ώρα να φύγει», ανέφερε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

«Καλό ταξίδι να έχει, Την αποχαιρετώ μέσα από την ψυχή μου. Και εύχομαι εκεί στο άγνωστο να βρει κάτι καλύτερο από εδώ…», συνέχισε ξεσπώντας σε κλάματα.

Οι δηλώσεις του αδερφού της

Νωρίτερα ο αδερφός της, μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία1, λίγες ώρες μετά την σπαρακτική ανάρτηση που έκανε στα social media. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα, ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το θάνατό της.

«Τα είπατε όλα! Τώρα επειδή με έχετε πετύχει στο δρόμο, δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο. Το ξέρω ότ την γνωρίζατε την Κάτια, ξέρετε τι έχει περάσει. Επανήλθε και από αυτό έφυγε. Δεν θέλω να δώσω λεπτομέρειες ούτε το πως και γιατί. Όπως την ξέρατε ήταν, και πιο δυνατή ακόμα», ανέφερε αρχικά.

«Το περιμέναμε από ένα σημείο και μετά. Τα διαδικαστικά μην τα συζητάμε, ξεκινάω την ημέρα μου για όλα αυτά. Δεν ξέρω πότε θα γίνει η κηδεία», αποκάλυψε για να συμπληρώσει «Ήμουν μαζί της χθες».

«Θα θυμάμαι την αγάπη που έδινε σε όλο τον κόσμο. όχι μόνο στην οικογένεια της αλλά και σε ανθρώπους άγνωστους για αυτή. Η Κάτια ήταν ένα φως και θα με συντροφεύει μέχρι να την συναντήσω. Ήταν και νονά της κόρης μου», εξομολογήθηκε.

Νωρίτερα στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε και ο πρώην σύζυγό της, Οδυσσέας Σταμούλης!