Αργύρης Πανταζάρας: Η πρώτη αντίδραση στις κάμερες μετά το γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση

Νίκη;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Αργύρης Πανταζάρας: Η πρώτη αντίδραση στις κάμερες μετά το γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση

Πριν από μερικές ημέρες, το γύρω του διαδικτύου έκανε η είδηση, ότι ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου. Το μυστήριο τελέστηκε υπό καθεστώς πλήρους μυστικότητας, καθώς το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χθες, Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, η κάμερα της πρωινής εκπομπής "Breakfast@Star", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, "έπιασε" το νεαρό ηθοποιό και επιχείρησαν να του πάρουν κάποια δήλωση για το ευτυχές γεγονός.

Η πρώτη αντίδραση του Αργύρη Πανταζάρα μετά το γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση στις κάμερες

Ο ηθοποιός ήταν με το αυτοκίνητο, όταν προσπάθησε ο ρεπόρτερ της εκπομπής να τον σταματήσει, για να του ευχηθεί, αλλά και να μάθει κάτι παραπάνω για το γεγονός, ωστόσο εκείνος δε σταμάτησε. Παρόλα αυτά, χαιρέτησε το δημοσιογράφο, αλλά του έκανε και το σήμα της νίκης, κάτι που θα μπορούσε να ερμηνευτεί και ως κάτι πολύ θετικό, και ως επιβεβαίωση της είδησης (δείτε πως επιβεβαίωσε το γεγονός η Σίσσυ Τουμάση). Αν και, όπως θα παρατηρήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, ο ηθοποιός δε φαίνεται να φοράει βέρα.

Οι νέες επίσημες φωτογραφίες από τον γάμου Πανταζάρα - Τουμάση

Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει τον γάμο του από το καλοκαίρι. Ο γαμπρός, επέλεξε να φορέσει, για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής του, μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο, ενώ η νύφη φορούσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα, με δαντέλα.

Μάλιστα η Σίσσυ Τουμάση επιβεβαίωσε το γεγονός μέσα από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το πρωί της Πέμπτης 09/11, ο αδερφός του Αργύρη, Νίκος Πανταζάρας, ο οποίος ήταν και ο φωτογράφος τους, δημοσίευσε στο Instagram του τις πρώτες φωτογραφίες του γάμου.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

ΓΑΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΓΑΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΓΑΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΓΑΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΓΑΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΓΑΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΓΑΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ