Με θέα όλο το Λος Άντζελες: Η υπερπολυτελής έπαυλη της Τζένιφερ Άνιστον από την εποχή της σειράς "Τα Φιλαράκια"

600 τετραγωνικά μέτρα

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Με θέα όλο το Λος Άντζελες: Η υπερπολυτελής έπαυλη της Τζένιφερ Άνιστον από την εποχή της σειράς

Λίγες μόνο ημέρες έχουν περάσει από το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, Matthew Perry, που προκάλεσε παγκόσμιο σοκ, καθώς όλοι λατρέψαμε από το ρόλο του αστείου Τσάντλερ, στη δημοφιλή κωμική σειρά "Φιλαράκια" (δείτε εδώ, πώς τον αποχαιρέτησαν οι συνεργάτες του). Με αφορμή, όμως αυτό το γεγονός έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια πολλές ειδήσεις από εκείνη την εποχή, τη δεκαετία του '90.

Έτσι, λοιπόν εδώ και μερικές ώρες έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο το σπίτι, που διέμενε τότε η μία ηθοποιός από την παρέα της αγαπημένης σειράς, η Jennifer Aniston. Το εν λόγω οίκημα, προφανώς και δεν είναι ένα απλό σπίτι, αλλά μία υπέροχη έπαυλη με θέα και πισίνα.

Η υπερπολυτελής έπαυλη της Τζένιφερ Άνιστον από την εποχή της σειράς "Τα Φιλαράκια"

Να υπογραμμίσουμε αρχικά, πως η σειρά τότε σημείωνε τεράστια επιτυχία, με αποτέλεσμα οι συντελεστές της να είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους. Η ξανθιά ηθοποιός, όπου χρόνο με το χρόνο έβλεπε επί δέκα χρόνια, που προβλήθηκε η σειρά, το μισθό της να ανεβαίνει, με αποτέλεσμα να αγοράσει μία υπέροχη βίλλα 600 τετραγωνικών μέτρων.

Το οίκημα βρίσκεται σε ένα λόφο του Λος Άντζελες, στην κορυφή του Laurel Canyon, το οποίο έχει θέα ολόκληρη την πόλη στο πιάτο. Παράλληλα, έχει μία τεράστια πισίνα, ενώ ολόκληρο το συγκρότημα έχει οικοδομηθεί το 1936, και ονομάζεται "The Crown Jewel". Μάλιστα, σήμερα αυτή η βίλλα είναι προς πώληση, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Η έπαυλη χωρίζεται σε διάφορα μέρη, την κατοικία που έχει δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, σε ένα ακόμη μικρότερο σπίτι με πισίνα και σε ένα ξενώνα στο σχήμα του γράμματος Α. Επίσης, έχει δικό του γυμναστήριο, μία σοφίτα και ένα μίνι μπαρ. Αλλά το πιο αξιοθαύμαστο του οικήματος είναι ένα μπανγκαλόου, με το όνομα "El Nido de Nestor",προς τιμή ενός από τους πρώην κατοίκους του, τον Ισπανό Néstor Almendros, νικητή του Όσκαρ καλύτερης φωτογραφίας το 1978.

Η δημόσια εξομολόγησή της για την προσπάθειά της να γίνει μητέρα

«Νιώθω καλύτερα σήμερα σε σχέση με το πώς ήμουν στα 20, στα 30, ακόμα και στα 40 μου. Σκέφτομαι και τώρα πως κάποια στιγμή θα είμαι 65 και θα σκέφτομαι πως στα 53 μου έδειχνα απίθανη. Στο τέλος των 30 και σρα 40 πέρασα πολύ δύσκολα, και αν δεν ζούσα όλο αυτό, δεν θα ήμουν ποτέ αυτό που ήμουν προορισμένη να γίνω σήμερα. Γι΄αυτό και τρέφω μεγάλη ευγνωμοσύνη σε όλα αυτά τα σκατένια πράγματα που μου έτυχαν, αλλιώς θα ήμουν μια γυναίκα φοβισμένη, νευρική, αβέβαιη για το ποια είμαι. Και ξέρεις κάτι δεν με νοιάζει τίποτα πια».

«Ξέρεις προσπαθούσα να μείνω έγκυος, ήταν δοκιμασία για μένα, αυτός ο δρόμος του να αποκτήσω μωρό. Κανείς δεν το ξέρει, χρόνια και χρόνια εικασιών, ήταν πολύ δύσκολο, έκανα εξωσωματική, έπινα κινέζικο τσάι, ονόμασε κάτι και θα το έχω κάνει. Τα έπαιξα όλα για όλα και θα έδινα τα πάντα για να μου έχει πει κάποιος να καταψύξω τα ωάριά μου. Ποτέ δεν το σκέφτεσαι, οπότε να μαι εδώ, αυτό το πλοίο έχει σαλπάρει», εξομολογήθηκε.

«Υπήρξε μια μυθολογία πως ήμουν εγωίστρια. Πως με ένοιαζε μόνο η καριέρα μου και ο θεός μάλλον δεν επιτρέπει σε μια γυναίκα να είναι επιτυχημένη και να έχει παιδί. Και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ο άντρας μου με άφησε και γι’ αυτό χωρίσαμε και τέλειωσε ο γάμος μας, γιατί εγώ δεν ήθελα να του χαρίσω ένα παιδί. Όλα ψέματα και δεν έχω να κρύψω τίποτα αυτή τη στιγμή, ήμουν εξοργισμένη και έγραψα στην Huff το 2016 γιατί δεν είμαι υπεράνθρωπος και όλο αυτό με πλήγωνε», είπε και έκλεισε πολλά στόματα.