''Κόλαση'' η εμφάνιση της Βανδή στα Super Music Awards 2023 - Το χορευτικό της με μαστίγιο και μαύρη ολόσωμη φόρμα (Βίντεο)

Αποκαλυπτική και εκκεντρική!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
desp1navandi - Instagram
desp1navandi - Instagram

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην Κύπρο με αφορμή τα Super Music Awards 2023 (δείτε εδώ τις δηλώσεις, που έκανε στο αεροδρόμιο για τα αρνητικά σχόλια, που δέχεται) κερδίζοντας το βράδυ της Τετάρτης (8/11) ένα συγκεκριμένο βραβείο.

Η αγαπημένη και πολύ πετυχημένη τραγουδίστρια λοιπόν, βραβεύτηκε στην κατηγορία SUPER Adult Γυναίκα αφιερώνοντας μάλιστα το εν λόγω βραβείο της σε όλες τις γυναίκες, που διεκδικούν την ευτυχία τους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Νωρίτερα όμως η Βανδή ανέβηκε στη σκηνή και έκανε άλλη μία πολύ εκκεντρική εμφάνιση φορώντας μαύρη βινύλ ολόσωμη φόρμα, με ψηλά τακούνια κρατώντας ένα μαστίγιο, με το οποίο έκανε συγκεκριμένο χορευτικό.

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στα Super Music Awards 2023

@panikrecords

Σ'αγαπάω και δεν πάω καλά...#despinavandi #sagapaokaidenpaokala #superfmmusicawards #superfmradio #cityofdreamsmediterranean #sma23 #panikrecords #greekmusic #greeksongs #foryou

♬ πρωτότυπος ήχος - Panik Records

Τα συγκινητικά λόγια της μετά την απονομή

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διέκδικούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους. Σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με βάση τα θέλω των άλλων. Σας αγαπώ και είμαι δίπλα σας» είπε η Δέσποινα Βανδή στο κοινό και καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε εδώ την ανάρτηση στο Tik Tok:

Τα διατροφικά μυστικά της

Από Λίτσα Αναστασάκη

Τα πόδια της Δέσποινας είναι το δυνατό της σημείο και μάλιστα ένα από τα πιο δύσκολα να γυμναστούν μετά τα 50 – ακόμα περισσότερο και από τους κοιλιακούς. Ο λόγος; Το δέρμα χαλαρώνει και “κρεμάει”, ενώ η κυτταρίτιδα φαίνεται πιο έντονα, ακόμα κι αν είσαι αδύνατη. Όχι μην πανικοβάλλεσαι, δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει και να εστιάσεις σε 4 tips που κάνουν θαύματα στην όψη “φλοιού πορτοκαλιού”:

  • Στεγνό βούρτσισμα – τρίψε τα επίμαχα σημεία με μια ξύλινη βούρτσα πριν από το ντους
  • Κρέμα σώματος με ρετινόλη - δημιουργεί κολλαγόνο και έχει την ικανότητα να μαλακώνει και να λειαίνει το δέρμα
  • Απολέπιση με καφέ – η καφεΐνη σφίγγει και “γεμίζει” το δέρμα
  • Άφθονο νερό - η αφυδάτωση κάνει το δέρμα λεπτότερο και έτσι η κυτταρίτιδα φαίνεται πιο έντονα
Η διατροφή της
  • Πρωινό: Ένα ποτήρι γάλα µε χαµηλά λιπαρά, 2 φρυγανιές σικάλεως µε 1 κ.γ. µέλι και ένα φρούτο. * Ή ένα ποτήρι χυµό πορτοκάλι και ένα τοστ µε µαύρο ψωµί και τυρί µε χαµηλά λιπαρά. * Ή ένα ποτήρι γάλα µε λίγα λιπαρά και δηµητριακά ολικής.
  • Μεσημεριανό: Μία µερίδα κοτόπουλο ψητό ή βραστό µε σαλάτα, µία φέτα µαύρο ψωµί και τυρί µε χαµηλά λιπαρά. Ή µία µερίδα λαδερό (σπανακόρυζο, µπάµιες, αρακάς, µελιτζάνες, γεµιστά κ.ά.), τυρί µε λίγα λιπαρά και µία φέτα µαύρο ψωµί.
  • Βραδινό: Τονοσαλάτα (µε λίγη µαγιονέζα, πολλά λαχανικά) και µία φέτα µαύρο ψωµί. * Ή µία οµελέτα µε δύο αβγά και λαχανικά, γαλοπούλα και τυρί µε χαµηλά λιπαρά. * Ή µία µερίδα κοτόπουλο, ψάρι ή µοσχάρι ψητό ή βραστό µε σαλάτα και µία φέτα µαύρο ψωµί.