«Ρε που τα ξέρετε αυτά ότι έχω...» - Η ερώτηση δημοσιογράφου που άφησε έκπληκτο τον Τριαντάφυλλο

Η απάντηση για την Μαριάντα Πιερίδη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ρε που τα ξέρετε αυτά ότι έχω...» - Η ερώτηση δημοσιογράφου που άφησε έκπληκτο τον Τριαντάφυλλο

Βραδινή έξοδο πραγματοποίησε ο Τριαντάφυλλος, έχοντας στο πλευρό του τον Στάθη Σχίζα (δείτε τις δηλώσεις του επιχειρηματία). Ο τραγουδιστής λοιπόν, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήθελα να μάθουν τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την καλή του φίλη, Μαριάντα Πιερίδη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Ντάφυ θα βρίσκεται και φέτος σε πάνελ εκπομπής του OPEN στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάτι άλλο επίσημα.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου

«Έχουμε πάλι συζητήσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα δούμε τι θα γίνει με την εκπομπή του Σαββατοκύριακου. Δεν ξέρω τίποτα αλήθεια σου λέω», απάντησε σχετικά, αφού παρόλο που το trailer για τις νέες εκπομπές έχει βγει (δείτε το εδώ) μόνο μια έχει βγει στον αέρα του σταθμού.

Σχετικά με την φήμη που βγήκε από την άλλη, που αναφέρει πως θα τον δούμε και σε άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα, απάντησε: «Ρε που τα ξέρετε αυτά ότι έχω πρόταση για το Your face sounds familiar; Ούτε στην μαμά μου δεν το έχω πει».

Επίσης, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την καλή του φίλοι Μαριάντα Πιερίδη, η οποία όπως γράφτηκε είναι και πάλι μαζί με τον σύζυγό της, μετά το σάλο που προκλήθηκε με το γάμο τους (δείτε τι είχε συμβεί): «Δεν μου έχει πει κάτι η Μαριάντα για επανασύνδεση με τον σύζυγό της. Για να το έχει πει δημόσια εννοείται».

Σε αυτή την εκπομπή λέγεται πως θα συμμετέχει

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News το Open σε λίγο καιρό πρόκειται να παρουσιάσει την εκπομπή "Παρέα Σαββατοκύριακο", στην οποία δεν θα υπάρχει ένας κεντρικός παρουσιαστής, αλλά πέντε! Θα εφαρμοστεί το μοντέλο της ισότιμης πεντάδας.

Παραμένουν, δηλαδή, η Μαριάντα Πιερίδη, η Φελίσια Τσαλαπάτη, ο Τριαντάφυλλος και ο Φοίβος Παπαδάκης, ενώ προστίθεται ως ισότιμο μέλος, όπως διαδόθηκε αρχικά, η Ναταλί Κάκκαβα. Στόχος είναι η εκπομπή να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου, όπου τα ηνία τα έχουν γυναίκες παρουσιάστριες, όπως είναι η Σίσσυ Χρηστίδου με το Χαμογέλα και Πάλι και η Μπέττυ Μαγγίρα με το I Love ΣουΚου. Η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη του Οκτώβρη.