«Να πούμε κάτι, γιατί κάποιοι συνάδελφοι προφανώς δεν...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τη συμφωνία της Φλoρίντας Πετρουτσέλι με το Mega

«Αυτή είναι η συμφωνία, που έχει κάνει...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Να πούμε κάτι, γιατί κάποιοι συνάδελφοι προφανώς δεν...» - Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τη συμφωνία της Φλoρίντας Πετρουτσέλι με το Mega

Η γνωστή παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη, στην πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, αποκάλυψε κάτι σχετικά με τη συμφωνία της Φλορίντας Πετρουτσέλι με το κανάλι.

Με αφορμή, ότι σήμερα, η ίδια δεν ήταν στο πλατό μαζί με τους συνεργάτες της, η παρουσιάστρια σχολίασε, πως «Η Φλορίντα δεν ξέρω πού είναι, μπορεί και να κοιμάται...».

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τη συμφωνία της Φλορίντας Πετρουτσέλι με το Mega

«Χάιρομαι που έρχεται το Σαββατοκύριακο! Να πούμε κάτι, γιατί κάποιοι συνάδελφοι προφανώς δεν μας παρακολουθούν, εδώ και δύο χρόνια περίπου για να ξέρουν, ότι το Φλοριντάκι μας κάθε Παρασκευή απουσιάζει από την εκπομπή μας.

Αυτή είναι η συμφωνία, που έχει κάνει με τον σταθμό και δεν είναι εκτός εκτάκτως. Τα φιλιά μας σε όλους και στο Φλοριντάκι μας, φυσικά», σημείωσε η παρουσιάστρια και συνέχισαν την κανονική ροή της εκπομπής.

Να υπενθυμίσουμε, πως η δημοσιογράφος, την περυσινή σεζόν είχε αποχωρήσει από την εκπομπή και είχε εξηγήσει, πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς είναι οικογενειακές πλέον φίλες και μάλιστα πάνε μαζί και διακοπές. Είχε κάνει την παύση της για να αφιερωθεί στην οικογένεια της, όπως φημολογούνταν (δείτε εδώ τι είχε δηλώσει η ίδια).

Μετά από τη μικρή της απουσία από το τηλεοπτικό τοπίο, εκείνη αποφάσισε να συνεχίσει και να επιστρέψει στην εκπομπή, λίγο πριν από το τέλος της σεζόν (δείτε εδώ τι έγινε με την επιστροφή της), και να εμφανίζεται μέχρι και φέτος.