«Κάποτε θα ξανασυναντηθούμε...» - Η απάντηση του Οδυσσέα Σταμούλη μετά το ξέσπασμα για τη σχέση του με την Κάτια Νικολαΐδου

«Ως Θεέ μου...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα προχώρησε ο Οδυσσέας Σταμούλης την Πέμπτη 9/11, με αφορμή το θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου. Με την ηθοποιό υπήρξαν παντρεμένοι πριν από 20 χρόνια, με αποτέλεσμα το διαζύγιο τους να έρθει στην επιφάνεια.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, είχε εξομολογηθεί πως όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο την πρώτη φορά ο άντρας της την άφησε (δείτε την συνέντευξη της). Έτσι λοιπόν, πολλοί έσπευσαν να κάνουν αρνητικά σχόλια εναντίον του.

«Δεν είμαι αυτός πού θα εγκατέλειπε τον οποιοδήποτε άνθρωπο, πόσο μάλλον τον άνθρωπο του, ενώ ή επειδή ήταν άρρωστος. Κανένας από εσάς δεν αναρωτήθηκε ποτέ γιατί δεν βγήκα να μιλήσω εδώ και 23 χρόνια;», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του - διαβάστε εδώ το μακροσκελές κείμενο.

Η απάντηση του Οδυσσέα Σταμούλη για την ανάρτηση του για το διαζύγιο από την Κάτια Νικολαΐδου

Ο Οδυσσέας Σταμούλης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, οι οποίες προβλήθηκαν σήμερα Παρασκευή 10/11.

«Βέβαια και ήμουν κομμάτι της ζωής της. Δεν έχω καμία επαφή εδώ και 20 χρόνια. Αυτό που έχω να πω είναι ότι όσοι αγαπηθήκαμε έστω και για μία φορά, έστω και για μία στιγμή, κάποτε θα συναντηθούμε», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Ενώ όταν η συζήτηση πήγε να γυρίσει και στο γιο του που πέθανε το περασμένο καλοκαίρι από πνιγμό στην Ικαρία (δείτε εδώ), είπε: «Ως Θεέ μου...Την καλημέρα μου και τα συλλυπητήριά μου στους ανθρώπους της. Είναι τρομερό. Συλλυπητήρια εύχομαι».

Που και πότε θα γίνει η κηδεία της

Αγαπημένα της πρόσωπα μιλούν στις εκπομπές και σπαράζουν στο κλάμα, ενώ για την απώλεια της μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και ο αδερφός της που ήταν στο πλευρό της όταν πέθανε.

Σύμφωνα με την Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13/11 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου στις 11:00 το πρωί.