Ανησυχία στο πλατό του Super Κατερίνα: «Έχω πιεστεί τις τελευταίες μέρες! Νιώθω σαν να...» - Έφυγε από το πλατό η Καινούργιου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανησυχία στο πλατό του Super Κατερίνα: «Έχω πιεστεί τις τελευταίες μέρες! Νιώθω σαν να...» - Έφυγε από το πλατό η Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένας άνθρωπος που πολλές φορές έχει εκφράσει τα συναισθήματα του στον αέρα του Super Κατερίνα, είτε αυτά αφορούν την επιθυμίας της να αποκτήσει οικογένεια είτε διάφορα άλλα που αφορούν την ζωή προσωπική της ζωή.

Παράδειγμα είναι το ξέσπασμα που είχε πριν μερικές ημέρες κατά της Φαίης Σκορδά με έντονους χαρακτηρισμούς τόσο εναντίον της όσο και εναντίον της εκπομπής της Fays Time.

Σήμερα Παρασκευή 10/11 ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πως αυτές τις ημέρες νιώθει πολύ πίεση με αποτέλεσμα να "χάνει" πράγματα και να μην μπορεί να συγκεντρωθεί σε αυτά που συζητάνε στο πλατό.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Έχω πιεστεί τις τελευταίες μέρες,,, Νιώθω σαν να αποσυντονίζομαι, σαν να “χάνω” πράγματα. Τώρα δεν κατάλαβα τι είπατε, συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά στους συνεργάτες της, αφού κατάλαβα όλοι πως δεν ένιωθε καλά.

Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα όπως θα δείτε και στο βίντεο, έφυγε από το πλατό με την ομάδα της να παίρνει τα ηνία της εκπομπής.

H εξομολόγηση για τα προβλήματα υγείας της

Στο παρελθόν η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάνει μια σπάνια εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή, «Super Κατερίνα» με αφορμή τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την ταλαιπωρία που πέρασε με την υγεία της όσο βρισκόταν στην επιτροπή του GNTM.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που η Ηλιάνα μου είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας, εγώ εύχομαι να είναι καλά η κοπέλα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και εύχομαι να μην πέρασε τίποτα πιο σοβαρό.

Απλά ξέρετε δεν είναι η μόνη. Πάρα πολλοί άνθρωποι, όπως και σε μένα έχει συμβεί να έχω περάσει σοβαρά προβλήματα υγείας και να έχω νοσηλευτεί με πολλούς συνεργάτες μου να το γνωρίζουν», είχε εξομολογηθεί.