«Δεν με νοιάζει και καθόλου, αν δε μου μιλάει...» - Πυρ και μανία η Κατερίνα Καινούργιου με τον Αλέξη Κούγια

«Εμένα με αφορά,...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Δεν με νοιάζει και καθόλου, αν δε μου μιλάει...» - Πυρ και μανία η Κατερίνα Καινούργιου με τον Αλέξη Κούγια

Σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, συνεχίζεται η δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου για την τραγωδία στην Πάτρα. Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ο δημοφιλής δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσολός, δέχτηκε μία άγρια επίθεση από τους συγγενείς της (δείτε εδώ τι συνέβη), και όπως έγινε γνωστό μετά από το περιστατικό οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του (δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες).

Με αφορμή το γεγονός, ο ποινικολόγος και δικηγόρος της υπόθεσης, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Όμως, στην εκπομπή "Super Κατερίνα", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, δε θέλησε να δώσει διευκρινιστικές απαντήσεις στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, διότι "δε μιλάει στην Κατερίνα Καινούργιου", όπως είπε, κάτι που έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια.

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Αλέξη Κούγια

«Η κυρία κατηγορουμένη μου περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη. Γύρισε προς την κυρία κατηγορουμένη από την πόρτα και της έκανε μία χειρονομία με το δάχτυλό του και γελούσε. Ακούσατε όλοι τις κραυγές της κυρίας κατηγορουμένης. Εγώ δεν την έχω ξανά δει έτσι. Η κυρία κατηγορουμένη ζήτησε να υποβληθεί μήνυση.

Υπεβλήθη προφορική μήνυση εις βάρος του συγκεκριμένου ανθρώπου, κρατείται ήδη και θα οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, όπου και θα οδηγηθεί η κυρία κατηγορουμένη μετά το τέλος της διαδικασίας, για να καταθέσει τη γραπτή της πλέον μήνυση. Ο νόμος πλέον, λέει, ότι όταν κατατίθεται προφορική μήνυση είναι υποχρεωμένη η αστυνομία να συλλάβει τον δράστη της οποιασδήποτε πράξεως. Αυτή είναι η πραγματικότητα», σημείωσε αρχικά στις δηλώσεις του, ο γνωστός ποινικολόγος.

Τότε, με αφορμή τα λόγια του και το περιστατικό η απεσταλμένη ρεπόρτερ της εκπομπής, του ανέδειξε το γεγονός της εξαγρίωσης των συγγενών της φερόμενης ως δράστριας. Ωστόσο, εκείνος της απάντησε, ότι «Στην εκπομπή της κυρίας Καινούργιου δε μιλάω».

Η παρουσιάστρια πήρε εκείνη τη στιγμή το λόγο και επισήμανε στη δημοσιογράφο, να τον ρωτήσει ποια είναι τα αίτια αυτής της απόφασής του, να μην της μιλάει. Εκείνος, όμως είχε μπει στην αίθουσα, «Αν έχει κάτι προσωπικό θα τον ρωτήσω μετά», αποκρίθηκε η ρεπόρτερ.

Εκείνη φανερά εκνευρισμένη σχολίασε, «Καλά δε με νοιάζει και καθόλου να μη μου μιλάει, να το πω και πολύ απλά. Δε με νοιάζει και καθόλου να μη μου μιλάει. Εμένα με αφορά, τέλος πάντων η δημοσιογραφική κάλυψη, και είδα να επιτίθενται σε έναν πολύ καλό συνάδελφο, και προσωπικό μου φίλο. Αυτό».