Συνελήφθη ο Πέτρος Κουσουλός μετά από μήνυση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Χαμός σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια κατά την διάρκεια της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των τριών παιδιών της. Η μητέρα από την Πάτρα θα καθίσει σε δύο διαφορετικά εδώλια αφού η συνεδρίαση για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας συμπίπτει με την προγραμματισμένη έναρξη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Έξω ωστόσο από την αίθουσα και κατά την διάρκεια που ο Πέτρος Κουσουλός έκανε live δηλώσεις στο Πρωινό του ΑΝΤ1, του επιτέθηκε λεκτικά η οικογένεια της κατηγορουμένης - δείτε εδώ βίντεο με το περιστατικό.

Ο δημοσιογράφος έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς διάφορα ρεπορτάζ για την ενοχή της μητέρας στην εφημερίδα "ΜΠΑΜ", και αυτό αποτέλεσε την αφορμή για το άγριο ξέσπασμα. Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρο στον δημοσιογράφο, στην εφημερίδα καθώς και σε μια ακόημ παρουσιάστρια.

Στο αστυνομικό τμήμα ο Πέτρος Κουσουλός

Μετά το περιστατικό ο Αλέξης Κούγιας είπε στους αστυνομικούς «Κρατείστε τον! Μη φύγει! Υποβάλλει μήνυση η κατηγορούμενη για έργο εξύβριση και απειλή! Να συλληφθεί τώρα!».

Έτσι λοιπόν, ο Πέτρος Κουσουλός συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο τμήμα

«Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι η κυρία κατηγορουμένη υπέβαλε μήνυση ότι εγώ την εξύβρισα. Μιλάμε για το άκρον άωτον του παραλογισμού. Μετά τη σύνδεση που είχαμε, μπήκα στο δικαστήριο με εντολή αστυνομικού προκειμένου να δώσω τα στοιχεία μου. Κι ενώ περίμενα να φέρουν τις ταυτότητες, ενημερώθηκα ότι η κυρία κατηγορουμένη θέλει να μου κάνει μήνυση» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός στο Πρωινό.

Η κόντρα του δημοσιογράφου με τον Αλέξη Κούγια

Το πρωί της Τρίτης (28/2) στην εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας μετά την δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία των τριών ανήλικων παιδιών της. Ο ποινικολόγος, που έχει στείλει τρεις μηνύσεις σε γνωστούς δημοσιογράφους (δείτε εδώ σε ποιούς) είχε μιλήσει στον τηλεοπτικό φακό του ΑΝΤ1 για τον Πέτρο Κουσουλό, ο οποίος του κατέθεσε μήνυση.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πέτρος Κουσουλός είχε κάνει μήνυση στον ποινικολόγο μετά την επίθεση που δέχτηκε από αυτόν μέσα στην δικαστική αίθουσα, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας του (δείτε εδώ την επίθεση).

«Ποιος είναι αυτός; Δεν τον γνωρίζω. Δημοσιογράφος; Γνωρίζω συγκεκριμένους δημοσιογράφους, απαντώ σε αυτούς. Η εντολέας μου έχει καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε δημοσιογράφους που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Μπορεί να είναι ένας από αυτούς. Δεν έχω ιδέα» είχε πει ο Αλέξης Κούγιας.

Στη συνέχεια είχε απαντήσει για μέρος των δηλώσεων του Πέτρου Κουσουλού, περί όρου στην ψυχιατρική που λέγεται προβολή. «Τον γνωρίζετε τον κο Κουσουλό; Κάνετε παρέα; Τον βλέπω ότι έχει πολλές γνώσεις ψυχιατρικής. Πρέπει να έχει επισκεφθεί πολλούς ψυχιάτρους».