Η φωτογραφία του Πέτρου Κουσουλού μέσα από το περιπολικό μετά τη σύλληψή του

Δείτε τη φωτογραφία

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σάλος έχει προκληθεί υστερα από την επίθεση που δέχτηκε ο Πέτρος Κουσουλός από τον θείο της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατα τη διάρκεια δηλώσεων που έκανε ο δημοσιογράφος, το πρωί της Παρασκευής 10/11, σχετικά με την υπόθεση της κατηγορούμενης, στην εκπομπή Πρωινό στον Ant1. (δείτε εδώ το βίντεο).

Υπεθυμίζουμε ότι ο δημοσιογράφος έχει δημοσιεύσει αρκετά ρεπορτάζ για την ενοχή της μητέρας των κοριτσιών στην εφημερίδα "ΜΠΑΜ" με την Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια, να είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα στον δημοσιογράφο και στην εφημερίδα.

Σήμερα, λοιπον μετά το περιστατικό, με το άγριο ξέπσπσμα του θείου της, ο Αλέξης Κούγιας είπε στους αστυνομικούς «Κρατείστε τον! Μη φύγει! Υποβάλλει μήνυση η κατηγορούμενη για έργο εξύβριση και απειλή! Να συλληφθεί τώρα!», με αποτέλεσμα ο Πέτρος Κουσουλός να συλληφθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου και να οδηγηθεί στο τμήμα

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η φωτογραφία του Πέτρου Κουσουλού μέσα από το περιπολικό

Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες του e-reportaz, η Ρούλα Πισπιρίγκου φώναζε στο δημοσιογράφο: «Γέλαγε εδώ και μου κούναγε το δάχτυλο! Συλλάβετε τον! Πάνω στα παιδιά μου έχει κάνει καριέρα! Που τα είχαν στο νεκροκρεβατο και θα έρθει τώρα αυτός να μου κουνήσει το δάχτυλο! Και έχει τρία παιδιά το παλιόπαιδο!».

Η ιστοσελίδα δημοσίευσε μία αποκλειστική φωτογραφία του Πέτρου Κουσουλού μέσα από το περιπολικό κατά την μεταφορά του στο τμήμα.

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ
Instagram: e-reportaz