Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει γυμναστική με τις γυναίκες της ζωής του - Το τρυφερό βίντεο με την εγκυμονούσα Δήμητρα Βαμβακούση

Δείτε την ανάρτηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Τα "οικογενειακά βάρη" δήλωσε έτοιμος να σηκώσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όπως μας δείχνει, ο Ντάνος πλέον κάνει γυμναστική όχι μόνος του αλλά με τις γυναίκες της ζωής του.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 10/11, ο ηθοποιός, δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στα Stories του, όπου κάνει push ups, και στην πλάτη του έχει την εγκυμονούσα Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία απαθανατίζει τη στιγμή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ζευγάρι, πριν από λίγες ημέρες στην ονομαστική εορτή της Δήμητρας Βαμβακούση, ανακοίνωσε, πάλι μέσα από μια φωτογραφία στο Instagram, από τι θα αποκτήσει το πρώτο τους παιδί και μάλιστα θα είναι και κορίτσι (δείτε εδώ το όνομα του μωρού).

Η ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου να κάνει Push Ups με την Δήμητρα Βαμβακούση

Το πρόσωπο που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar παραχώρησε η Ειρήνη Κολιδά, μιλώντας για την ζωή της σήμερα, χρόνια μετά την συμμετοχή της στο Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ήταν εκείνο που την έκανε γνωστή στον κόσμο και την βοήθησε να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή.

Σήμερα παραμένει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης και έχει κρατήσει καλές σχέσεις με τον Γιώργο Αγγελόπουλου, με τον ίδιο να την καλεί και στο γάμο του (δείτε αποκλειστικές εικόνες).

Η Ειρήνη Κολιδά λοιπόν, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους που αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση, με αποτέλεσμα πολλοί να αναφέρουν πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι εκνευρισμένος με τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Στη συνέντευξη που έδωσε πριν απο μερικές ημέρεςστην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar δήλωσε, ότι δεν το ανέφερε κακοπροαίρετα στις κάμερες, αφού ήταν κάτι το πασιφανές. Αν ήξερε ωστόσο πως δεν ήθελε το ζευγάρι να αναφερθεί δεν θα το αποκάλυπτε.

«Εγώ το είπα πάντα καλοπροαίρετα δεν είχαν σκέψη ότι θα δώσω ένα γεγονός. Ήταν κάτι το οποίο ήταν πασιφανές. Αν ήξερα ότι το ζευγάρι δεν ήθελε, δεν θα αναφερόμουν ποτέ στην εγκυμοσύνη. Όπως και να έχει, ευχή έδωσα. Δεν έστειλα μήνυμα γιατί δεν ήθελα να το συνεχίσω, ο Γιώργος θα κατάλαβε ότι δεν έγινε με δόλο, την Δήμητρα δεν την ξέρω προσωπικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.