«Θα σε θυμάμαι πάντα όπως...»: Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Αλίκης Κατσαβού στην Κάτια Νικολαϊδου

«Σε γνώρισα από τον Κώστα που...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ολόκληρος ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει συνταραχθεί μετά την τραγική απώλεια της Κάτιας Νικολαΐδου, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, μετά την άνιση και μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. Όλοι όσοι τη γνώριζαν μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, όπως η καλύτερή της φίλη, Μπέσσυ Μάλφα (δείτε εδώ πώς αντέδρασε), αλλά και η Αλίκη Κατσαβού.

Η σύζυγος του μεγάλου ηθοποιού του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Βουτσά (δείτε εδώ τι αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της για εκείνον), έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για το χαμό της γοητευτική γυναίκας.

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για το θάνατο της Κάτιας Νικολαϊδου

«Σε γνώρισα από τον Κώστα που σε αγαπούσε και σε λάτρεψα! Σε ευχαριστώ για τη φιλία σου. Θα σε θυμάμαι πάντα όπως ήσουν στη βάφτιση του Φοίβου, πανέμορφη! Αντίο Κάτια μου!», έγραψε η επίσης ηθοποιός φίλη της στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε. Η φωτογραφία που συνόδευσε το κείμενο ήταν μία της εκλιπούσας με τον αείμνηστο σύζυγό της.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για το χαμό της ηθοποιού

Πολλοί είναι οι ηθοποιοί, που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν την Κάτια Νικολαΐδου ανάμεσα σε αυτούς και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έκανε δύο αναρτήσεις στο instagram, με την πρώτη να γίνεται λίγο αφότου διέρρευσαν τα δυσάρεστα (δείτε εδώ πότε θα γίνει η κηδεία της).

Με τη δεύτερη ανάρτηση, που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να κάνει γνωστή στον κόσμο από τα δικά του μάτια, τη μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο η ηθοποιός, την παρέα, που είχαν κάνει και την προσφορά της στο σωματείο των ηθοποιών.

«Αντίο αγαπημένη μου φίλη! Μαθαμε το τραγικο νέο μόλις,τελειωσε η παράσταση.Ενα μεγάλο γιατί.....βαραινει την ψυχή μας.Τοσα χειμερινά μπάνια μαζί, τόσα γελια και τώρα σιωπή.... Κατια μου καλο ταξιδι...Πόσο θα μας λείπεις.....», έγραψε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Το σοκ του χαμού της αγαπημένης μας Κάτιας ειναι μεγαλο! Δεν την κατεβαλε η ασθενεια, αυτη κατέβαλε την ασθενεια με τις μαχες που εδινε πάνω απο 20 χρόνια.Μεχρι και στις κινητοποιήσεις του Σωματειου μας για τα δικαιώματα των ηθοποιων δεν παρελειπε να ερχεται (απο κει και η φωτογραφία μας)..

Στην διπλανή φωτογραφία η Κάτια μας στα αρχικα βήματά της στις προβες όταν ειμαστε στελεχη του ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ του σπουδαίου σκηνοθετη Γιωργου Μιχαηλίδη. Διπλα τους η Ολυμπία Σκορδιλη. Επειδη πολλοι επιθυμουν να μάθουν πότε θα τελεσθει η τελετή του αποχαιρετισμού μολις μάθουμε ως ΣΕΗ θα ενημερώσουμε», έγραψε σε άλλη ανάρτηση του ο Σπύρος Μπιμπίλας.