Έχουν πάρει από τον πατέρα τους: Ο ένας με μπούκλες και ο άλλος με χαρακτηριστική ελιά στο πρόσωπο - Δύο κούκλοι οι γιοι του Τσαλίκη & της Δημητροπούλου

Οι φωτογραφίες από τους εορτασμούς στο σπίτι τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δώρα Δημητροπούλου
Instagram / Δώρα Δημητροπούλου

Την Τετάρτη 8/11 στο σπίτι του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου η χαρά ήταν διπλή. Από τη μία πλευρά, γιόρταζε ο γιος τους, Άγγελος, ενώ από την άλλη, είχε τα γενέθλιά του ο μεγάλος τους γιος, Χάρης, ο οποίος έκλεισε τα 18 και ενηλικιώθηκε.

Οι δυο γονείς, περήφανοι, θέλησαν να ευχηθούν δημόσια στο παιδί τους που μεγάλωσε τόσο πολύ, δημοσιεύοντας στα προφίλ τους στο Instagram, ο καθένας ξεχωριστά, φωτογραφίες από τους εορτασμούς τους. Ο νεαρός το απόλαυσε και στις αναρτήσεις ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στην οικογένειά του. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα δύο παιδιά του ζευγαριού μοιάζουν πολύ στον τραγουδιστή.

Δείτε επίσης: Γιώργος Τσαλίκης - Δώρα Δημητροπούλου: Έκλεισαν 20 χρόνια γάμου - «Αν η αγάπη είχε όνομα...»

Οι τρυφερές ευχές του Γιώργου Τσαλίκη και της Δώρας Δημητροπούλου στον γιο τους, Χάρη

«Ο Χάρης μας 18 ενήλικας πια, ο Άγγελος μας γιορτή ..

Μαζί στην Κύπρο ήρεμα και αγαπημένα ..

Η οικογένεια μας ιερή, ευλογημένη και η προσευχή μας όπως και όλων των γονιών να είναι τα παιδιά μας υγιή και ευτυχισμένα

Χρόνια πολλά αγάπες μας .. σας λατρεύουμε ..», σημείωσε η Δώρα Δημητροπούλου.

Και ο καλλιτέχνης έγραψε με τη σειρά του: «Το γλυκό μας αγόρι γίνεται άντρας».

Τι σπουδάζει ο 18χρονος

Την Τετάρτη 21/6 ο Γιώργος Τσαλίκης και η σύζυγός του, Δώρα Δημητροπούλου έζησαν μοναδικές στιγμές μαζί με τα παιδιά τους, καθώς ο γιος τους, Χάρης, αποφοίτησε από το λύκειο και ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα του βήμα στο Πανεπιστήμιο, σπουδάζοντας αυτό που αγαπά περισσότερο.

Οι περήφανοι γονείς, μαζί με τα άλλα δύο τους παιδιά, Βασίλη και Άγγελο, βρέθηκαν στο σχολείο του Χάρη για να τον παρακολουθήσουν να παίρνει το χαρτί της αποφοίτησης στα χέρια του, φορώντας τον τήβεννό του (δείτε εδώ τις οικογενειακές τους φωτογραφίες από το ταξίδι στο Πουέρτο Ρίκο). Αγκαλιάστηκαν, φωτογραφήθηκαν και ο τραγουδιστής μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram συνοδεύοντάς τα με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Σήμερα πολύ συγκινητική ημέρα! Ο Χάρης μας απόφοιτος Λυκείου και πια φοιτητής Ιατρικής», έγραψε αρχικά αποκαλύπτοντας την σχολή στην οποία πέρασε ο νεαρός.

Γιώργος Τσαλίκης γιος αποφοίτηση

Γιώργος Τσαλίκης γιος Χάρης αποφοίτηση

Γιώργος Τσαλίκης γιος αποφοίτηση αγκαλιά

«Μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πάντα... Ένα τέλος και μια αρχή... Αποφοίτηση από ένα σπουδαίο σχολείο που αγαπάμε τόσο πολύ για 1000 λόγους και η αρχή μιας πορείας σπουδών που είναι πια η καινούργια πρόκληση.. το καινούργιο ταξίδι του παιδιού μας... Ενός παιδιού γεμάτου αγάπη, φως και καλοσύνη... Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τους γονείς... Μπράβο στους εκπαιδευτικούς... Μπράβο Χάρη μας! Σε λατρεύουμε!», πρόσθεσε έπειτα/

Γιώργος Τσαλίκης σύζυγος γιος αποφοίτηση