Βασίλης Μπισμπίκης: Άφησε την Δέσποινα Βανδή και διασκέδασε στην Πάολα - Οι τρυφερές αγκαλιές στο καμαρίνι της

Δείτε το βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασίλης Μπισμπίκης: Άφησε την Δέσποινα Βανδή και διασκέδασε στην Πάολα - Οι τρυφερές αγκαλιές στο καμαρίνι της

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της Δέσποινας Βανδή και την ακολουθεί και στηρίζει σε κάθε της βήμα στο χώρο της μουσικής. Μάλιστα, σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκεται στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρο που εμφανίζεται.

Βρέθηκε τόσο στην πρεμιέρα της - που έγινε πριν μερικές εβδομάδες - έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του (δείτε φωτογραφίες τους), ενώ και την επόμενη ημέρα έδωσε το παρών αφού ήθελε μαζί με την παρέα του να γιορτάσει τα γενέθλια του και η αγαπημένη του να βρίσκεται εκεί μαζί του.

Το βράδυ της Παρασκευής 10/11 ωστόσο, ο Βασίλης Μπισμπίκης άφησε την Δέσποινα και... έπιασε την Πάολα! Ο ηθοποιός διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια του λαϊκού ρεπερτορίου.

Οι αγκαλιές του Μπισμπίκη στην Πάολα

Μάλιστα, ο ηθοποιός βρέθηκε στο καμαρίνι της και αφού αντάλλαξαν μια τρυφερή αγκαλιά κάθισαν και τα είπαν.

Θα παντρευτεί τελικά με την Δέσποινα;

Πολλές είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα, γύρω από το ενδεχόμενο γάμου της Δέσποινας Βανδή του Βασίλη Μπισμπίκη. Είναι μια είδηση που έχει ειπωθεί αρκετές φορές ωστόσο το ζευγάρι αποφεύγει να σχολιάσει ή να απαντήσει σε οποιοδήποτε δημοσίευμα. Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, φαίνεται να είναι πολύ αγαπημένο αλλά και πολύ ανανεωμένο μετά το κοινό τους ταξίδι στην Αμερική, όπου η τραγουδίστρια είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Το θέμα σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 16/10 στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού” Νίκος Γεωργιάδη μάλιστα, ανέφερε πως ο ίδιος επικοινώνησε με άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στο ζευγάρι, τα οποία διέψευσαν τα όσα γράφονται περί ασχολήθηκαν γάμου.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχοντας μιλήσει με ανθρώπους από το πολύ στενό τους περιβάλλον και οι δύο σε αυτή τη φάση της ζωής τους δεν τους ενδιαφέρει. Είναι πολύ καλά μαζί αλλά δεν είναι κάτι που το έχουν στο μυαλό τους.» αναφέρει ο δημοσιογράφος.