«Κανείς δεν ξέρει και επειδή...» - Η αποκάλυψη της Πάολα για το τέλος της συνεργασίας της με τον Νότη Σφακιανάκη

«Τέλος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κανείς δεν ξέρει και επειδή...» - Η αποκάλυψη της Πάολα για το τέλος της συνεργασίας της με τον Νότη Σφακιανάκη

Πρεμιέρα στο Fever έκανε η Πάολα το βράδυ της Παρασκευής 10/11 και οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο. Η τραγουδίστρια λοιπόν έκανε δηλώσεις και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση από κανάλι για να αναλάβει το ρόλο παρουσιάστριας, την οποία και αρνήθηκε, αφού δεν θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση, ενώ ρωτήθηκε και για το σάλο που προβλήθηκε με την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια για την "καυτή" εμφάνιση της στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται, με πολλούς να μιλούν και για την ηλικία της. Πολλά πρόσωπα ωστόσο την έχουν στηρίξει και δημόσια, με την Πάολα να παίρνει θέση.

«Είναι η Δέσποινα Βανδή κι έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ποια είναι. Ένα φορεματάκι είναι στο φινάλε. Θα κρίνουμε την Δέσποινα Βανδή για ένα φόρεμα; Οκ. Εντάξει, αν το φορέσει η μαμά μου σίγουρα θα μου φύγουν τα μαλλιά, αλλά για την Δέσποινα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Δεν έχει ηλικία η Δέσποινα Βανδή και κανένας καλλιτέχνης» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η αποκάλυψη της Πάολα για τον Νότη Σφακιανάκη

Στην συνέχεια οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τον Νότη Σφακιανάκη με αφορμή την "εξαφάνιση" του από τα μουσικά δρώμενα, μιλώντας και για το τέλος της συνεργασίας τους το οποίο όπως είχε φημολογηθεί έγινε με άσχημο τρόπο ανάμεσα τους.

«Πρέπει να επιστρέψει ο Νίτης Σφακιανάκης, Τέλος. Εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του. Κανείς δεν ξέρει και επειδή δεν ήταν κανείς εκεί κι ο καθένας έγραψε ό,τι ήθελε να γράψει. Μόνο εγώ κι ο Σφακιανάκης δεν μιλήσαμε για αυτό. Για αυτόν τον λόγο θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του. Ήταν μία κακή στιγμή. Τι να κάνουμε; Συμβαίνει κι αυτό», δήλωσε η τραγουδίστρια.