Κώστας Τσουρός: «Αχαρακτήριστη η επίθεση που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά από την Κατερίνα Καινούργιου! Ξεπέρασε κάθε όριο δεοντολογίας»

Το σχόλιο για την άγρια τηλεοπτική τους κόντρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Τσουρός: «Αχαρακτήριστη η επίθεση που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά από την Κατερίνα Καινούργιου! Ξεπέρασε κάθε όριο δεοντολογίας»

Εκτός της Μπέττυς Μαγγίρα σήμερα Σάββατο 11/1, την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασε στο πλατό της εκπομπής Ακόμα δεν είδε τίποτα και ο Κώστας Τσουρός, με τον παρουσιαστή να φαίνεται αρκετά απογοητευμένος με το όλο σκηνικό.

Το beef ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες σίγουρα θα μείνει στην ιστορία. Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας ενός σχολίου στο Fays Time, με την παρουσιάστρια του Super Κατερίνα να ξεσπάει εναντίον της άγρια στον αέρα του ALPHA.Παρόλα αυτά, η Φαίη έχοντας πληροφορηθεί για τα όσα έχουν ειπωθεί από το στόμα της Κατερίνα, δεν θέλησε να συνεχίσει το όλο ζήτημα, κάνοντας ένα μικρό σχόλιο στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Το σχόλιο του Κώστα Τσουρού για την τηλεοπτική κόντρα Καινούργιου Σκορδά

Ο Κώστας Τσουρός ήταν από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που δεν θέλησαν να παίξουν το θέμα, καθώς όπως δήλωσε το βρήκε αντιδεοντολογικό με την επίθεση που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά να είναι αχαρακτήριστή.

«Πριν πάμε σε αυτό θέλω λίγο να πω κάτι. Αυτή τη βδομάδα πρωταγωνίστησε στην τηλεόραση κάτι, που κατ’ εμέ ξεπέρασε κάθε όριο δεοντολογίας και κάθε έννοια τηλεοπτικού πολιτισμού, αν υπάρχει αυτός ακόμα. Αναφέρομαι σε αυτή την αχαρακτήριστη επίθεση που δέχτηκε η Φαίη Σκορδά από την Κατερίνα Καινούργιου. Οι περισσότεροι θα την έχετε δει. Επειδή δεν τιμά ούτε την ίδια την Κατερίνα Καινούργιου η συγκεκριμένη επίθεση, η οποία είναι πολύ καλή παρουσιάστρια και προφανώς ξέφυγε και ήταν μια κακή στιγμή.

Επειδή γενικά δεν τιμά την ίδια την τηλεόραση αυτό που έγινε και επειδή αυτό που λέμε ψυχαγωγία, έχει ξεφύγει και έχει πάει αλλού... και ακριβώς επειδή εμείς δε θέλουμε να γίνεται αυτό το πράγμα, έστω λίγο να το διαφυλάξουμε, για αυτό λοιπόν δεν θα δείτε μέσα στο βίντεο αυτά τα στιγμιότυπα με αυτήν την αχαρακτήριστη επίθεση που είχαμε αυτή τη βδομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στον αέρα του MEGA.