«Περιμένεις μωράκι;» - Η απάντηση της Πόπης Μαλλιωτάκη σε δημοσίευμα που την θέλει έγκυο

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Πόπη Μαλλιωτάκη είναι καθημερινή χρήστης των social media και συγκεκριμένα του Instagram, μέσα από το οποίο επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους με αναρτήσεις που πραγματοποιεί. Βέβαια, για τις δημοσιεύσεις που κάνει, έχει δεχτεί και πολλά απαράδεκτα σχόλια - δείτε εδώ.

Η ίδια ωστόσο, όπως έχει δηλώσει κιόλας, δεν κάθεται να ασχοληθεί με αγνώστους και αρνητικά σχόλια. Ζει τη ζωή της όπως θέλει εκείνη και στήριγμα της έχει πάντα στο πλευρό της τον γιο της.

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο, κυκλοφόρησε ένα δημοσιεύματα που ήθελε την Πόπη Μαλλιωτάκη έγκυος. Μάλιστα, δέχτηκε και ένα μήνυμα στο προφίλ της στο Instagram, που την ρωτούσε σχετικά.

Η απάντηση της Πόπης Μαλλιωτάκη στις φήμες εγκυμοσύνης

Σε insta story της, δημοσίευσε το μήνυμα που δέχτηκε και απάντησε εννοείται πως δεν ισχύει τίποτα!

«Τι άλλο θα ακούσω… Είχαν έμπνευση», έγραψε στην ανάρτηση της.

Πόπη Μαλλιωτάκη έγκυος

Γίνεται ριάλιτι η ζωή της;

Σεσυνέντευξη στην εκπομπή BreakfastStar αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην παραγωγή που θέλει να κάνει τη ζωή της ριάλιτι, αλλά και στην οικογένεια του αείμνηστου συζύγου της, η οποία της έχει στείλει εξώδικο (δείτε τι γράφει το εξώδικο).

«Η εταιρεία το θέλει πάρα πολύ να κάνω ριάλιτι τη ζωή μου. Εγώ δεν έχω καταλήξει ακόμα εάν θα το κάνω ή όχι. Εννοείται ότι υπάρχουν άτομα από τη μεριά του συζύγου που δεν θέλουν να γίνει, δεν θέλουν να ακουστούν πράγματα. Μου έχουν στείλει εξώδικο να μην αναφέρομαι στο όνομά του. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα. Εγώ είμαι η νόμιμη σύζυγός του, έχω ένα παιδί μαζί του. Οπότε δε μπορεί να μου φιμώσει κανείς το στόμα. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν έχω καταλήξει, δεν το συζητάω», ανέφερε για την πρόταση να γίνει η ζωή της ριάλιτι.

«Κατά καιρούς συζητάω με διάφορα σόου στην τηλεόραση. Είχα κάνει συζήτηση για το My Style Rocks αλλά δεν προχώρησε όμως. Ως διαγωνιζόμενη. Ενώ στην αρχή φαινόταν θετικό το κλίμα, τελικά δεν συνέχισε», αποκάλυψε.