Μάνα και κόρη σαν συνομήλικες: Η τρυφερή φωτογραφία της Τάμτα για τα γενέθλια της Άννυ

Θα πάθετε πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάνα και κόρη σαν συνομήλικες: Η τρυφερή φωτογραφία της Τάμτα για τα γενέθλια της Άννυ

Η Τάμτα έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Άννυ. Μαμά και κόρη έχουν μόλις 15 χρόνια διαφορά, αφού την απέκτησε σε πολύ μικρή ηλικία και μοιάζουν σαν αδερφές. Όπως έχει αποκαλύψει η τραγουδίστρια έμεινε έγκυος στην ηλικία των 14 ετών.

«Μου λέει (σσ ο πρώην σύζυγός της) μην καθόμαστε τώρα στο δρόμο και μας βλέπει ο κόσμος, να πάμε κάπου να καθίσουμε να μιλήσουμε ανθρώπινα. Μπήκα στο αμάξι αλλά αμέσως άρχισα να κλαίω γιατί κατάλαβα ότι δεν θα με πήγαιναμε για καφέ και με πήγαν όντως εκτός Τιφλίδας. Από εκείνη την ημέρα έμενα πλέον στο σπίτι του με τους γονείς του, 16 χρόνων αυτός, 14 εγώ… Επί της ουσίας παντρευτήκαμε τον Απρίλιο… Φλεβάρη με "έκλεψε". Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο επειδή ήμασταν ανήλικοι και δεν επιτρεπόταν. Πάγωσα όλα τα συναισθήματα μου, πήρα πολύ ψυχρή απόφαση και είπα ό,τι και να γίνει εγώ θα χωρίσω επειδή δεν μπορώ να ζήσω αυτή τη ζωή» είχε εξομολογηθεί για τον πατέρα του παιδιού της (δείτε από που κατάγεται).

Η ανάρτηση της Τάμτα για την κόρη της

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια της, έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια κοινή τους ανάρτηση σε μια πολύ γλυκιά στιγμή ανάμεσα τους και με αυτό τον τρόπο της ευχήθηκε και δημόσια χρόνια πολλά.

Τάμτα κόρη

Η εξομολόγηση για τη σχέση τους

«Έχουμε μια σχέση στην οποία κυριαρχεί η ελευθερία. Μιλάμε ανοιχτά και ενίοτε γινόμαστε φίλες, αλλά η σχέση μαμάς και κόρης δεν αλλάζει. Τελευταία, μπορεί να πάρει και το ρόλο της μαμάς καμιά φορά – είναι λίγο υπερπροστατευτική. Η Άννυ είναι η κινητήριος δύναμη μου σε ό,τι κάνω.

Μία μαμά είναι πολλά πράγματα. Νομίζω πως ως μαμά είμαι αυστηρή. Εννοείται όμως ότι μία σχέση τα έχει όλα. Και τρυφερότητα και φροντίδα, ακόμα και κλάμα. Η σχέση μαμάς κόρης δεν αλλάζει πολύ, αλλά εξελίσσεται. Αυτό συμβαίνει με μένα και την Άννυ αλλά και με μένα και την δική μου μαμά. Η Άννυ είναι ενήλικη, έχει κάνει τις επιλογές της επαγγελματικά και προσωπικά και εγώ είμαι στο πλάι της να την στηρίζω και να την θαυμάζω», είχε πει στο περιοδικό Instyle και στην δημοσιογράφο, Ειρήνη Ζουρνατζή.