«Χθες διαγνώστηκα με...» - Γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε τη μάχη του με τον καρκίνο

«Η μόνη θεραπεία για κάτι τέτοιο είναι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Unsplash
Unsplash

Δημοφιλής ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστή τη μάχη του με τον καρκίνο. Ο καλλιτέχνης, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Η ανάρτηση του γνωστού ηθοποιού για τη μάχη του με τον καρκίνο

«Λοιπόν... Χθες διαγνώστηκα με τουλάχιστον Γλοίωμα σταδίου 2. Είναι ένας αρκετά αξιοπρεπής όγκος στον εγκέφαλο. Τα κύτταρα του όγκου προέρχονται από τον εγκέφαλο, οπότε δεν εξαπλώνεται από καρκίνο οπουδήποτε αλλού στο σώμα.

Δείτε επίσης: Η αποκαλυπτική συνέντευξη γνωστής ηθοποιού για τη μάχη της με τον καρκίνο της μήτρας

Η μόνη θεραπεία για κάτι τέτοιο είναι η χειρουργική επέμβαση εγκεφάλου. Οι γιατροί μέχρι στιγμής ήταν σίγουροι ότι θα μπορέσουν να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο μέρος του όγκου και ότι μετά από μια επιτυχημένη εγχείρηση και κάποια αποκατάσταση, θα λειτουργώ σαν τον (εκπληκτικό, ταλαντούχο, λαμπρό, ξεκαρδιστικό) εαυτό μου. Τούτου λεχθέντος φαίνεται ότι οι σαρώσεις και οι τσεκ απ θα είναι μέρος της ζωής μου για το μακρύ υπόλοιπο της.

Η οικογένειά μου και εγώ παίρνουμε αρκετές μέρες για να πάρουμε δεύτερη γνώμη. Σχεδιάζω να μπω στο χειρουργείο μέσα ή τέλος της επόμενης εβδομάδας. Θα βάλω τα δυνατά μου για να είμαι ανοιχτός σχετικά με το ταξίδι εδώ. Σχεδιάζω να ανακάμψω πλήρως για να γίνω καλύτερος από την προηγούμενη δόξα μου! Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και θα κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω συνδεδεμένος με όσο περισσότερους ανθρώπους μπορώ.

Όλη μου την αγάπη», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός, Barton Cowperthwaite, που πρωταγωνιστεί στη σειρά "Tiny Pretty Things", η οποία προβάλλεται μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix. Το μακροσκελές του κείμενο συνόδευσαν φωτογραφίες του από το νοσοκομείο, καθώς και από τις εξετάσεις της γνωμάτευσής του.