«Θα έπρεπε να με ευχαριστούν κάθε μέρα...» - Όλα όσα αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και την επίθεση που δέχτηκε

«Ποτέ δεν μου είπε να μην κάνω τη δουλειά μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Θα έπρεπε να με ευχαριστούν κάθε μέρα...» - Όλα όσα αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και την επίθεση που δέχτηκε

Σάλος έχει προκληθεί μετά την επίθεση του θείου της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Πέτρο Κουσουλό έξω από τα δικαστήρια, την ημέρα της δίκης της κατηγορουμένης, Παρασκευή 10/11, μπροστά στην κάμερα της εκπομπή Πρωινό (δείτε εδώ τι έγινε).

Στη συνέχεια μετά από την παρέμβαση του δικηγόρου της κατηγορουμένης, Αλέξη Κούγια, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας "Μπαμ" συνελήφθη (δείτε εδώ φωτογραφία μέσα από το περιπολικό), ενώ λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και την επίθεση που δέχτηκε

Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 13/11, ο Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για την περιπέτεια που βίωσε αλλά και για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγου και τις πιέσεις που έχει δεχτεί. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε μάλιστα και στη σχέση που έχει με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Τους ενδιαφέρει ότι εγώ τους χάλασα τ η σούπα και το "αφήγημα". Αν ήθελα να λάμψει η αλήθεια όπως λένε, θα έπρεπε να με ευχαριστούν κάθε μέρα για αυτά που έχω κάνει για να βγει η αλήθεια. Η ΕΣΗΕΑ έχει βγάλει μια απόφαση ότι η συνεισφορά μου αυτή στην υπόθεση έχει ανοίξει τα μάτια των αρχών. Μου έκαναν μηνύσεις μετά από αυτό» είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Με τον Μάνο δασκαλάκη έχω επικοιωνία. Ποτέ δεν μου είπε να μην κάνω τη δουλειά μου. Δεν με έχει ενοχλήσει. Με το που ασκήθηκε δίωξη ήρθε στο γραφεί και μου έδωσε την πρώτη συνέντευξη. Θέλει να λάμψει η αλήθεια. Δεν θα χρεώσουν το αφήγημα όταν καταδιακαστεί δεν θα φταίει η ίδα αλλά όλοι οι άλλοι...» ανέφερε μεταξύ αλλων ο δημοσιογράφος.