«Το επιβεβαιώνω ότι...» - Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για την σχέση του με την Βάλια Χατζηθεοδώρου

Έδωσε τέλος στις φήμες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά το τέλος του Χαμογέλα και Πάλι την Κυριακή 12/11. Οι δυο τους, λοιπόν, παραχώρησαν μερικές δηλώσεις, με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την επιστροφή του δεύτερου και το μπάτζετ που δεν υπήρχε προηγουμένως για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ ο personal trainer μίλησε περισσότερο για την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ αναλυτικά).

Ρωτήθηκε και για τα επαγγελματικά του σχέδια, πόσο σκοπεύει να μείνει στο MEGA στη συγκεκριμένη εκπομπή και τι άλλο ετοιμάζει, όμως με αφορμή την ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν υπάρχει κάτι στη ζωή του, όσον αφορά στα προσωπικά του, ή όχι, θέλησε να ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει με την Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία χώρισε με τον Πέτρο Πυλαρινό (δείτε εδώ την απάντηση για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους).

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για τη σχέση του με την Βάλια Χατζηθεοδώρου

«Εάν υπήρχε κάτι καινούριο θα το ξέρατε. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου δεν είναι πάντως η καινούρια μου σχέση. Το επιβεβαιώνω ότι δεν είναι. Όχι, δεν υπάρχει σχέση. Είμαι ελεύθερος. Αν έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε…», είπε με χιούμορ.

H αντίδραση του Πέτρου Πυλαρινού για τις φήμες αυτές

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1, συνάντησε τον Πέτρο Πυλαρινό και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου τον ρώτησε σχετικά με το χωρισμό του, αφού δεν είχε κάνει καμία αναφορά αλλά ούτε και ανάρτηση.

«Αλήθεια τώρα; Αλήθεια; Με ρωτάτε αυτό το πράγμα; Πάντα θα μιλάω με εκείνη με τα καλύτερα λόγια... Σας ευχαριστώ», απάντησε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Alactrash.