«Αυτό είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών! Έχουν δικαίωμα κάποιοι να παρεξηγούνται που τους λένε χοντρούς...» - Ξέσπασε ο Λιάγκας για την ανάρτηση του Τριανταφυλλόπουλου

Πυρ και μανία ο παρουσιαστής στον αέρα του Πρωινού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτό είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών! Έχουν δικαίωμα κάποιοι να παρεξηγούνται που τους λένε χοντρούς...» - Ξέσπασε ο Λιάγκας για την ανάρτηση του Τριανταφυλλόπουλου

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Δευτέρας 13/11, έκανε μία αναφορά στην ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, κατά την οποία ο δημοσιογράφος μιλούσε για το σώμα του "οικοδεσπότη" του ΑΝΤ1 (δείτε την εδώ). Απάντησε, αρχικά, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ωστόσο θέλησε να απευθυνθεί στους συναδέλφους του και τα πρόσωπα της τηλεόρασης γενικότερα, τα οποία συνήθως αντιδρούν όποτε παρατηρούν αντίστοιχα σκηνικά, ποτέ όμως δεν το κάνουν για εκείνον.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Πρωινό

«Εσύ τι έπαθες και απάντησες στον Τριανταφυλλόπουλο; Όλα αυτά τα χρόνια δεν απαντάς σε τίποτα. Τι έγινε;», τον ρώτησε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του Πρωινού και ο ίδιος απάντησε:

«Δεν θα το έλεγα εγώ, αλλά επειδή το θέτεις εσύ το θέμα... Μου έστειλαν πάρα πολλά μηνύματα να μην στενοχωριέμαι.... Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που όταν τους λένε "Λιάγκα είσαι χοντρός, έχεις κιλά", στενοχωριέμαι. Όχι ότι είμαι γαϊδούρι και δεν επηρεάζομαι. Επηρεάζομαι, όμως δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα με καταβάλει ή δεν θα μπορώ να δουλέψω.

Είχε πει πριν από τρία χρόνια η Κάτια Ταραμπάνκο και είχε πει η γυναίκα ότι με θεωρεί, μεταξύ σοβαρού και αστείου, από τους ωραιότερους άνδρες της Ελλάδα. Εγώ θεωρώ ότι το είχε πει για αστείο. Έναν ωραίο άνδρα δεν τον καθιστούν οι κοιλιακοί. Δεν λέω ότι είμαι ωραίος, άσχημος με θεωρώ. Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Βρήκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μία φωτογραφία μου πριν από 10 χρόνια και σχολίασε.

Το πρόβλημά μου δεν είναι ο Μάκης, το πρόβλημά μου είναι ότι το metoo και το πολιτικά ορθό είναι αλά καρτ στην Ελλάδα. Έχουν δικαίωμα κάποιοι να παρεξηγούνται που τους λένε χοντρούς και κάποιοι δεν έχουν δικαίωμα. Έχουμε το δικαίωμα κάποιους να τους λέμε χοντρούς χωρίς κανένα κόστος και κάποιους άλλους δεν έχουμε το δικαίωμα. Αυτό, λοιπόν, αγαπητοί συνάδελφοι και κυρίες και κύριοι, δεν είναι metoo, ούτε πολιτική ορθότητα. Είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Εκτός από τη Ναταλία Γερμανού, τοποθετήθηκε κανένας άλλος; (δείτε εδώ όσα δήλωσε η παρουσιάστρια του ALPHA) Κι αν δεν είχα γράψει εγώ κάτι δημόσια, θα έβγαινε κανείς να με στηρίξει; Αν στο πρόσωπο το δικό μου, βάλλεται ένα άλλο πρόσωπο με παραπάνω κιλά, θα γινόταν χαμός στην Ελλάδα από χθες;».