Αποθεώθηκε ο ''καυτός'' χορός της Πάολα στην πρεμιέρα της - Το τσιφτετέλι με χρυσό μίνι φόρεμα στη σκηνή (Βίντεο)

Κατάμεστο το μαγαζί από το κοινό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια εντυπωσιακή πρεμιέρα έκανε η Πάολα την Παρασκευή (10/11) μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας με το κέντρο να σφύζει από κόσμο θέλοντας απολαύσει την συνύπαρξη αυτού του λαϊκού διδύμου στη σκηνή.

Όπως ήταν φυσικό τόσο στην πρεμιέρα, όσο και το Σάββατο (11/11) το κοινό έκανε πολλές αναρτήσεις στα social media και ιδιαίτερα με την Πάολα, τις ερμηνείες της, αλλά και τον έντονο και πολύ ιδιαίτερο χορό της, που την χαρακτηρίζει στα lives της.

Όπως βλέπουμε σε βίντεο, που δημοσιεύτηκαν στο Tik Tok και στο instagram η Πάολα αποθεώθηκε έχοντας επιλέξει ένα μίνι φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες, αντίστοιχες καουμπόικες μπότες και ζώνη στη μέση (δείτε εδώ τις δηλώσεις, που έκανε στο καμαρίνι για τον Αχιλλέα Μπέο).

Ο χορός της Πάολα με χρυσό φόρεμα στην πρεμιέρα της

Ο χορός του Μπισμπίλη και τη συνάντησή τους

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ο νούμερο ένα θαυμαστής της Δέσποινας Βανδή και την ακολουθεί και στηρίζει σε κάθε της βήμα στο χώρο της μουσικής. Μάλιστα, σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκεται στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρο που εμφανίζεται.

Βρέθηκε τόσο στην πρεμιέρα της - που έγινε πριν μερικές εβδομάδες - έχοντας στο πλευρό του τους γονείς του (δείτε φωτογραφίες τους), ενώ και την επόμενη ημέρα έδωσε το παρών αφού ήθελε μαζί με την παρέα του να γιορτάσει τα γενέθλια του και η αγαπημένη του να βρίσκεται εκεί μαζί του.

Το βράδυ της Παρασκευής 10/11 ωστόσο, ο Βασίλης Μπισμπίκης άφησε την Δέσποινα και... έπιασε την Πάολα! Ο ηθοποιός διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια του λαϊκού ρεπερτορίου.

Μάλιστα, ο ηθοποιός βρέθηκε στο καμαρίνι της και αφού αντάλλαξαν μια τρυφερή αγκαλιά κάθισαν και τα είπαν.