«Θα φύγω, σήμερα! Δεν έχω αντοχές» - Αγανακτισμένη και εκτός εαυτού η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα του Star

Τι συνέβη στο Αλήθειες με τη Ζήνα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα φύγω, σήμερα! Δεν έχω αντοχές» - Αγανακτισμένη και εκτός εαυτού η Ζήνα Κουτσελίνη στον αέρα του Star

Την Δευτέρα (13/11) στην εκπομπή ''Αλήθειες με τη Ζήνα'', που παρουσιάζει η Ζήνα Κουτσελίνη παρουσιάστηκε μια είδηση της τελευταίας στιγμής, που έχει ομολογουμένως διχάσει την κοινή γνώμη και αφορά στην επιρροή, που έχουν άτομα του Youtube.

Ο λόγος για 42χρονο Υoutuber, ο οποίος κακοποιούσε κατά παραγγελία και έναντι αμοιβής σε ζωντανή σύνδεση άτομα με νοητική υστέρηση, την ώρα που παράλληλα κοινό έβλεπε την ζωντανή σύνδεση κάνοντας σχόλια.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη γνωστός τράπερ - Είχε στην κατοχή του ναρκωτικά και μεγάλο χρηματικό ποσό

Η αστυνομία αναζήτησε και εντόπισε τον 42χρονο σχηματίζοντας σε βάρος του δικογραφία. Η Ζήνα Κουτσελίνη παρακολουθώντας μαζί με τους συνεργάτες της το ρεπορτάζ βγήκε εκτός εαυτού με όσα είδε και άκουσε ζωντανά.

Η απόγνωση της Ζήνας Κουτσελίνη στον αέρα της εκπομπής ''Αλήθειες με τη Ζήνα''

«Θα το πιάσω το κεφάλι μου και θα φύγω σήμερα αλήθεια, δεν έχω αντοχές», είπε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη.

To άκυρο του ΑΝΤ1 στην Κουτσελίνη

Τι συνέβη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα «I love Σου Κου» και στο παραπέντε το πρωί του Σαββάτου 11/11 ακυρώσανε την καλεσμένη τους Ζήνα Κουτσελίνη;

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr μιλάνε για απόφαση της τελευταίας στιγμής που πήραν τα διευθυντικά στελέχη του σταθμού όταν είδαν μια μέρα πριν το όνομα της Ζήνας Κουτσελίνη στην σκαλέτα της εκπομπής.

Στο πρωινό του ΣΚ είχε προγραμματιστεί από καιρό να πάει καλεσμένη η Ζήνα Κουτσελίνη. Μια μέρα πριν όμως η παρουσιάστρια του STAR ειδοποιήθηκε από τους δημοσιογράφους της εκπομπής του ΑΝΤ1 ότι ακυρώνεται η εμφάνισή της. Και επειδή κάθε γρίφος έχει και την λύση του, το μυστήριο λύθηκε όταν αντί της Ζήνας στην πολυθρόνα της καλεσμένης κάθισε η Μαρία Αναστασοπούλου

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές αυτός ήταν και ο λόγος που έριξαν στην δημοσιογράφο και παρουσιάστρια άκυρο… Επειδή εδώ και δυο εβδομάδες που έχει ξεκινήσει την βραδινή εκπομπή της «Ζήνα το Βράδυ» στο STAR (δείτε την πρεμιέρα της) είναι την ίδια ώρα και απέναντι από την εκπομπή «Αρένα» της Μαρίας Αναστασοπούλου του δικού τους σταθμού.

Σκληρός ο ανταγωνισμός, οπότε σωστά σκέφτηκαν τα μεγάλα κεφάλια του καναλιού γιατί «αντί να προμοτάρουμε την εκπομπή του STAR να μην προμοτάρουμε την δική μας;»…

Όσο για την Κουτσελίνη, το μόνο βέβαιο είναι ότι επειδή έχει τον τρόπο της και έμαθε όλη την αλήθεια, αυτό δεν της άρεσε καθόλου.