«Αυτή την ιστορία δεν την γνωρίζει κανείς...» - Η απάντηση της Πάολας για την απόφασή της να τραγουδήσει μετά το δυστήχημα στα Τέμπη

«Έμεινα τελευταία και είπα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Όλη η Ελλάδα έχει συνταραχθεί με την τραγωδία στα Τέμπη, η οποία συνέβη μόλις εννιά μήνες πριν και ακόμα και σήμερα συνεχίζει να φέρνει στο φως νέα στοιχεία (δείτε εδώ τι ανακαλύφθηκε). Σχετικά με το γεγονός, αλλά και την απόφασή που είχε πάρει τότε να βγει στην πίστα λίγο μετά από το δυστύχημα, μίλησε η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, Πάολα (δείτε εδώ τι είχε γίνει τότε), στην εκπομπή "Πρωινό Σουσού", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Open.

Η απάντηση της Πάολας για την απόφαση της να βγει στην πίστα μετά την τραγωδία στα Τέμπη

«Αυτή την ιστορία δεν την γνωρίζει κανείς, πως έχει πραγματικά. Εκείνη την περίοδο όλα τα μαγαζιά σχεδόν, άνοιγαν σχεδόν. Εγώ ήμουν εκείνη που έλεγε να μην ανοίξουν από την Τετάρτη. Επίσης έλεγα τι νόημα έχει να κλείσουμε Παρασκευή και να ανοίξουμε Σάββατο; Πρέπει να ήμουν η μόνη, που το έλεγε αυτό. Και τελικά δεν δούλεψε κανείς και έμεινα ολομόναχη, επειδή είχαν κλείσει, χωρίς να έχει ενημερώσει κανείς για αυτό. Ο ένας παρασύρθηκε από τον άλλον, μάλλον. Έγινε ξαφνικά εγώ αυτή που δεν έχει αισθήματα και συναίσθηση. Έμεινα τελευταία και είπα τελικά θα πάω.

Πήγα για αυτούς τους ανθρώπους, που δούλεψαν και δεν καταδέχτηκα να πληρωθώ. Ήξερα, πως θα κριθώ για αυτό, αλλά ήξερα, ότι υπήρχαν άνθρωποι που είχαν ανάγκη το μεροκάματο, όπως ένας 60χρονος μετρ. Ήμουν η μόνη, που είπα να κλείσουμε εξαρχής. Εγώ ξέρω, ότι βοηθάω πολύ κόσμο χωρίς να το πω δημόσια», εξήγησε και αποκάλυψε η δημοφιλής λαϊκής ερμηνεύτρια.

Η ανακοίνωση της Πάολας και η δωρεά για τα νοσοκομεία της Λάρισας

Η Πάολα εμφανίστηκε κανονικά και μετά από το σούσουρο, που είχε γίνει τότε, ανακοινώσει πως την αμοιβή της από την εν λόγω βραδιά θα την προσέφερε στα νοσοκομεία της Λάρισας, όπου νοσηλεύονταν οι περισσότεροι από τους τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης.

Μάλιστα, σε βίντεο που είχαν αναρτηθεί στο TikTok δείχνουν την Πάολα να βρίσκεται στη σκηνή και να λέει: «Είμαι άνθρωπος γενναίος και δε θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουν για το νοσοκομείο της Λάρισας».

@georgelouko

♬ πρωτότυπος ήχος - Γιωργος Λ.

Το γεγονός είχε επιβεβαιώσει και άτομο από το στενό περιβάλλον της.

«Τα χρήματα της Πάολα από το Σάββατο, συν άλλα τόσα χρήματα από τη διοίκηση του νυχτερινού κέντρου θα δοθούν στις έξι οικογένειες που έχουν τους δικούς τους στην εντατική και δίνουν μάχη για τη ζωή. Ας δείξουμε επιτέλους τη στήριξή μας στους πολυτραυματίες με πράξεις», μετέφερε πρόσωπο από το περιβάλλον της Πάολα.