Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός θα βρεθεί σε νέα ταινία δίπλα στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο;

Είναι όμορφη και ταλαντούχα!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Unsplash
Unsplash

Η Ελλάδα έχει τιμηθεί πολλές φορές από τον καλλιτεχνικό κόσμο στο εξωτερικό, όπως με το μεγάλο Έλληνα ηθοποιό, Σπύρο Φωκά, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή του (δείτε εδώ πότε και πού θα γίνει η πολιτική του κηδεία). Την παράδοση αυτή θα την ακολουθήσει μία πολύ όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες της Κυριακάτικης εφημερίδας, "RealNews".

Η ηθοποιός ετοιμάζει βαλίτσες για Χόλυγουντ, αφού σύντομα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας βιβλικής ταινίας, "The Queen of Heaven", στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Ρόμπερτ Πάουελ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Η εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα θα υποδυθεί τη Μαρία, την αδελφή του Λάζαρου και θα παραμείνει στο Μαρόκο περίπου ένα μήνα. Τα γυρίσματα θα γίνουν στοπ Μαρόκο, στις ΗΠΑ, αλλά και την Ελλάδα.

Η πλοκή της ταινία παρουσιάζει τη ζωή της Παναγίας από την σταύρωση του Ιησού, μέχρι τον θάνατο, αλλά και αναφέρεται στα πρώτα χρόνια της χριστιανικής εκκλησιαστικής κοινότητας, υπογράφει σεναριακά και σκηνοθετικά ο Γιάννης Στραβόλαιμος. Τα γυρίσματα της είχαν προγραμματιστεί από το Μάρτιο, ωστόσο λόγω της απεργίας των ηθοποιών για την Artificial Intelligence στο Λος Άντζελες και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ, έχουν καθυστερήσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ταινία θα έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2025.

Όλοι ανυπομονούμε για τα γυρίσματα, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι η εν λόγω ηθοποιός, δεν είναι η μόνη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, που πρόκειται να συμμετάσχει στην ταινία και πρόκειται να έχει κοινές σκηνές με τους μεγάλους αστέρες του Χόλυγουντ, αλλά θα είναι αρκετοί ακόμα, όπως ο Τάσος Νούσιας και ο Γιώργος Βογιατζής, τον οποίο έχουμε ξαναδεί σε αντίστοιχο ρόλο (δείτε τι είχε πει για τον Ιησού από τη Ναζαρέτ).

Ποια είναι η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός θα βρεθεί σε νέα ταινία δίπλα στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ο λόγος για την Έλενα Πιερίδου, την οποία έχουμε απολαύσει την περυσινή σεζόν στη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, "Γλυκάνισος", και τη γνωρίσαμε μέσα από "Το Τατουάζ", του Alpha (δείτε εδώ με ποιο γνωστό ηθοποιό υπήρξε ζευγάρι).