The 2night Show: «"Μην μου ξαναμιλήσεις", μου είπε και μετά...» - Η εξομολόγηση της Βίβιαν Κοντομάρη για τη Ζωή Λάσκαρη

Ο τσακωμός που παραλίγο να της "διαλύσει"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
The 2night Show: «

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night Show, το βράδυ της Δευτέρας 13/11 ήταν, πέρα από την Άλκηστις Ζιρώ, την πρωταγωνίστρια του "Μετά τη φωτιά" (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για τις δύσκολες στιγμές της και τις κρίσεις πανικού), και η Βίβιαν Κοντομάρη, η οποία μίλησε "ανοιχτά" για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Σταύρο Τσουμάνη και τον γιο που έχουν αποκτήσει μαζί, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά της σχετικά με την πιθανότητα της ενασχόλησης του δεύτερου με την υποκριτική, ενώ απάντησε και για κάποιες από τις συνεργασίες της, όπως εκείνη με τον Γιάννη Μπέζο και τη Ζωή Λάσκαρη.

Η εξομολόγηση της Βίβιαν Κοντομάρη

«Θα έχω τεράστια ανασφάλεια αν ο γιος μου μου πει κάτι τέτοιο (ότι θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική). Μέσα μου το απεύχομαι, αλλά δεν έχω δικαίωμα να το αποτρέψω», είπε αρχικά η ηθοποιός για το παιδί της.

Σε άλλο σημείο, δήλωσε για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Μπέζο: «Λες είναι δυνατόν; Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος! Είναι το όνειρο κάθε ηθοποιού να δουλέψει μαζί του».

Όσον αφορά, όμως, τη Ζωή Λάσκαρη, αποκάλυψε τι συνέβη και έφτασαν στο σημείο να πουν ότι δεν θα μιλήσουν ξανά: «Είχαμε παίξει μαζί, εκείνη με διάλεξε στο “Νύφη κουράγιο”. Τη σκηνοθεσία την είχε κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Με το που με είδε η Ζωή μου είπε να βάλεις ένα τακουνάκι. Έφερε ένα ζευγάρι γόβες και τις έβαλα στην πρεμιέρα για εκείνη. Είχαμε διαφωνήσει και αρκετές φορές.

Μία φορά είχαμε σχεδόν τσακωθεί και είχα στενοχωρηθεί πολύ. Μου έλεγε να φέρω τον γιο μου στο θέατρο και της έλεγα ότι πάει στο σχολείο και δεν μπορώ να το κάνω. "Μην μου ξαναμιλήσεις", μου είπε και μετά με περίμενε στη στάση και μου λέει "Δεν θα μου ξαναμιλήσεις;" και της λέω "Φυσικά θα σου ξαναμιλήσω"».

Δείτε επίσης: Βίβιαν Κοντομάρη: Έχασε 12 κιλά σε 6 μήνες - Σταμάτησε να τρώει 2 συγκεκριμένα πράγματα ενώ έκοψε και το...