Με το νυχτικό στο κρεβάτι του μαιευτηρίου - Οι πρώτες ημέρες της Μαρίας Καρλάκη αφότου γέννησε το γιο της

Χαρούμενη και ανακουφισμένη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Kαρλάκη πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση) με την ίδια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς έχει τονίσει, πως ήταν συνειδητή η απόφασή της να γίνει μαμά.

Την Τρίτη (14/11) και αφού πέρασαν οι πρώτες πιο δύσκολες ημέρες της γέννας η Μαρία Καρλάκη έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μέσα από την οποία θέλησε να εκφράσει ένα δημόσιο ευχαριστώ.

Πιο αναλυτικά, όπως βλέπουμε η τραγουδίστρια βρίσκεται στο μαιευτήριό, που γέννησε έχοντας στο πλευρό της τον γιατρό της και τον πρόεδρο του νοσοκομείου, τους οποίους θέλησε να ευχαριστήσει για όλη τη στήριξη και τη βοήθεια, που είχε.

Η ανάρτηση της Μαρίας Καρλάκη μέσα από το μαιευτήριο

«Όταν οι άγγελοι παίρνουν ανθρώπινη μορφή ! Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο του Ιασώ Γιώργο Σταματίου και τον γιατρό μου Παναγιώτη Πολύζο για όλα ! Χάρη σε αυτούς τους αγγέλους όλα πήγαν τέλεια ! Επισης θέλω να ευχαριστησω την μαία μου @mariakarath για την υπομονή κ την αγάπη της όλο αυτό το διάστημα καθώς και όλο το προσωπικό του @omilosiaso για την υπέροχη φιλοξενία !!!!», έγραψε η Μαρία Καρλάκη.

«Θα μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου»

«Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη, αν εξαιρέσω ένα θέμα στην αρχή της. Ο καιρός κοντεύει και ανυπομονώ να πάρω τον γιο μου αγκαλιά. Θα γεννήσω τον Νοέμβριο, το μωρό θα βγει σκορπιός σαν τη μαμά του. Μόλις έμαθα πως είμαι έγκυος έβαλα τα κλάματα, γιατί είναι κάτι το οποίο δεν προσπαθήσαμε καν να γίνει. Θεωρώ ότι αυτό το παιδάκι είναι θεόσταλτο. Ο Τριαντάφυλλος είχε καταλάβει πως είμαι έγκυος πριν καν το μάθω εγώ. Ήμασταν στη Γερμανία, είχαμε βγει και δεν ήθελα να πιω και μου λέει "Τι κάνεις; Έγκυος είσαι; Να δεις που είσαι". Είχα μια μέρα καθυστέρηση».

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε κάτω από την φωτογραφία με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, επισήμανε: «Οι άνθρωποι που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας αντιμετωπίζουμε τα ψυχολογικά των άλλων».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Ο πατέρας του παιδιού μου έβαλε τα κλάματα μόλις άκουσε πως είμαι έγκυος, γιατί το ήθελε πάρα πολύ. Δεν είμαι μαζί με τον πατέρα του παιδιού μου, μπορώ να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί μου. Είμαι πάρα πολύ δυνατή. Θεωρώ ότι οι πολλές ευκαιρίες δεν παίρνουν τόπο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα είμαστε πάλι μαζί. Με στενοχωρεί όταν σκέφτομαι πως πρέπει να εξηγήσω στο παιδί μου γιατί δεν είμαι μαζί με τον μπαμπά του. Μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα και να είμαστε ξανά μαζί ή να είμαι με κάποιον άλλο άνθρωπο. Το όνομα του παιδιού μου θα είναι Ραφαήλ κα τα βαφτίσια θα γίνουν στη Μυτιλήνη. Σε πέντε χρόνια θα ήθελα να έχω την οικογένειά μου και να κάνω και δεύτερο παιδί» (δείτε εδώ πώς εξαφανίστηκε ο πρώην της μετά την εγκυμοσύνη).