«Είναι αδερφός μου...» - Τα τρυφερά λόγια και η εξομολόγηση της Παρθένας Χοροζίδου για τον Χρήστο Χολίδη

Τι είπε για τις άβολες στιγμές στο θέατρο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Είναι αδερφός μου...» - Τα τρυφερά λόγια και η εξομολόγηση της Παρθένας Χοροζίδου για τον Χρήστο Χολίδη

Για τη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη τους ψυχαναγκασμούς της και τις άβολες στιγμές στα γυρίσματα, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Παρθένα Χοροζίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 14/11.

Τα τρυφερά λόγια της Παρθένας Χοροζίδου για τον Χρήστο Χολίδη

«Το ελάττωμά μου είναι ότι θέλω το σπίτι μου καθαρό, να είμαι τακτοποιημένη για να ησυχάσει το μέσα μου. Έχω ψυχαναγκασμούς και προσπαθώ να τους καταπολεμήσω» είπε αρχικά η Παρθένα Χοροζίδου.

«Έχει τύχει να ξεχάσω τα λόγια μου, είναι τραγικό και τρομακτικό να κλείνεις τα μάτια σου και να μη θυμάσαι ποιος είσαι... Έχω νιώσει πολύ άβολα με γυναίκα συνάδελφο στο καμαρίνι. Πήγαινα νωρίτερα για να μη συναντιόμαστε. Είχε γίνει μια παρεξήγηση σε πρόβα, θύμωσε πάρα πολύ, άρχισε να φωνάζει και μπήκαν στη μέση οι συνάδελφοι να της πουν ότι "παραλογίζεσαι"» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Την έκανε να κλάψει στον αέρα του "Στούντιο 4" - Η αποκάλυψη του Λουδάρου που "λύγισε" την Παρθένα Χοροζίδου

Για τον Χρήστο Χολίδη, η ηθοποιός ανέφερε: «Ο Χρήστος Χολίδης είναι αδερφός μου, ό,τι ώρα και να τον πάρω θα είναι εκεί. Γελάω πάρα πολύ με τον Χρήστο. Είναι ένας θεόρατος άνθρωπος, πανέμορφος»

«Οι ερωτικές σκηνές είναι άβολες και για τους δύο αλλά βρίσκεις τρόπο. Ο Αλέξανδρος Ρήγας χαιρόταν πάρα πολύ να με φέρνει σε άβολη θέση στις Τρίχες» είπε στο τέλος.

Δείτε εδώ το βίντεο:

«Ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω guest γιατί το έβρισκε αστείο»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29/3 η Παρθένα Χοροζίδου απόψε στο «The 2Night Show». Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα και ένα άγνωστο περιστατικό με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Στις “Τρίχες” ο Αλέξανδρος Ρήγας με έβαζε να φιλάω guest και μυ το έλεγε γιατί το έβρισκε αστείο, προσπαθούσε να με φέρνει σε αμηχανία. Πήγαινα κάθε μέρα, φιλιόμουν με έναν ποδοσφαιριστή και μία μέρα μου λένε θα έρθει ο Γιούρκας. Φιλιόμουν με διάφορους και γελούσε. Έχω περάσει πολύ ωραία με τον Αλέξανδρο», ανέφερε η ηθοποιός, η οποία σοκαρίστηκε με κάτι που είπε ο παρουσιαστής.