«Είναι φάουλ μεγάλο! Δε λέγονται τέτοιες κουβέντες» - Φανερά ενοχλημένη η Ελένη Χατζίδου με τις νέες δηλώσεις του Στάθη Σχίζα

Τον ''έβαλε'' στη θέση του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε τον Στάθη Σχίζα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων να αναφέρεται στην πρώην του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, στη σχέση, που είχαν αλλά και στον πρώην σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο (δείτε εδώ).

Με τη σειρά του ο πλαστικός χειρούργος απάντησε στον Σχίζα και το απόσπασμα προβλήθηκε την Τρίτη (14/11) στην εκπομπή Breakfast at Star με την Ελένη Χατζίδου να ενοχλείται με τον Στάθη Σχίζα εξηγώντας τον λόγο.

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια - τραγουδίστρια εξήγησε, πως από τη μεριά του ο επιχειρηματίας δε θα έπρεπε να αναφερθεί στο παρελθόν της πρώην συντρόφου της, γιατί με τον τρόπο αυτό είναι σαν να εκθέτει προσωπικές τους συζητήσεις.

Η ενόχληση της Ελένης Χατζίδου με δήλωση του Στάθη Σχίζα

«Αυτή η απάντηση, που έκανε ο Στάθης Σχίζας είναι φάουλ μεγάλο είναι από τις απαντήσεις, που για εμένα, που μπορούν να σε κακοχαρακτηρίσουν σαν άνθρωπο. Εγώ σκέφτηκα και ένιωσα άσχημα για τον ίδιο τον Στάθη.

Δεν λέγονται τέτοιες κουβέντες. Πέρα απ’ το ότι είναι προσβολή για τον Αριστομένη, εξέθεσε και την Αλεξάνδρα που προφανώς κάτι του έχει πει και κάτι έχει συζητήσει μαζί του», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Η απάντηση του Γιαννόπουλου στον Σχίζα

«Δεν έχω κανένα παθόμετρο. Γι’ αυτό, μπορείτε να ρωτήσετε την Αλεξάνδρα ή τον Στάθη τι εννοεί. Δε με ενόχλησε αυτό. Δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά. Ο καθένας τα λέει, όπως τα αντιλαμβάνεται, δεν έχω να πω κάτι γι' αυτό. Δεν έχω κανένα συναίσθημα, ούτε με προσβάλλει, ούτε τίποτα, μου είναι αδιάφορο. Όταν τελειώνει κάτι, προχωράς στο μέλλον. Είναι λίγο αρρωστημένο να μένεις κολλημένος στο παρελθόν, γιατί δε σε αφήνει να κάνεις βήματα προς το μέλλον και ό,τι κάνεις στο μέλλον μετά, είναι μισό. Για μένα αυτό που είπε δεν εμπεριέχει τίποτα, ούτε σύγκριση. Δε με απασχολεί το θέμα. Δε συγκρίνω καμία μου σχέση με προηγούμενη. Κάθε μου σχέση είναι αυτοτελής, αυτόνομη και μοναδική. Με τον Στάθη δε μιλάμε. Με την Αλεξάνδρα έχουμε καλή επικοινωνία, αν προκύψει κάτι το συζητάμε, γι' αυτό το θέμα όμως δεν συζητάμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Είμαστε σ' ένα μεταβατικό στάδιο! Εγώ χώρισα κι εκείνος...» - Το ξεκαθάρισμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον πρώην της, Αριστομένη Γιαννόπουλο