«Είμαστε σ' ένα μεταβατικό στάδιο! Εγώ χώρισα κι εκείνος...» - Το ξεκαθάρισμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον πρώην της, Αριστομένη Γιαννόπουλο

«Ελάχιστες φορές θυμάμαι τον εαυτό μου να είμαι μόνη μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είμαστε σ' ένα μεταβατικό στάδιο! Εγώ χώρισα κι εκείνος...» - Το ξεκαθάρισμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον πρώην της, Αριστομένη Γιαννόπουλο

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το πέρασε στη Μύκονο, όμως στο νησί των ανέμων βρισκόταν και ο πρώην σύζυγός της, Αριστομένης Γιαννόπουλος, με την νέα του σύντροφο την οποία και συνάντησε.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι "εξαφανίστηκε" μόλις την αντίκρισε σχολιάσει από πολλούς (δείτε εδώ το σκηνικό) και έτσι μόλις η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, την συνάντησε, η ίδια απάντησε και ξεκαθάρισε για την σχέση της με τον πρώην της, ενώ απάντησε και για τη νέα γυναίκα που υπάρχει στη ζωή του. Μίλησε, μάλιστα, και για την δική της προσωπική ζωή.

Το ξεκαθάρισμα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την συνάντηση με τον πρώην της Αριστομένη Γιαννόπουλο

«Είμαι σε ένα μεταβατικό στάδιο μετά τον χωρισμό, μένω μόνη μου, δυναμώνω και μέσα σε όλο αυτή τη μοναξιά βρίσκεις περισσότερο τον εαυτό σου, αλλά μου αρέσει», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για την αισθησιακή φωτογραφία που έβγαλε κατά την μετακόμισή της μπροστά από τις κούτες: «Κάποια σχόλια είναι ακραία, λέγονται απλά για να ειπωθούν, δεν έχουν υπόταση αυτές οι κριτικές».

«Είμαι μόνη μου. Ξεκάθαρα. Ελάχιστες φορές θυμάμαι τον εαυτό μου να είμαι μόνη μου», δήλωσε στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: «Στην επόμενη σχέση μου θα...» - Η αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα για την προσωπική του ζωή

Και για τον πρώην σύζυγό της και την συνάντησή τους που χαρακτηρίστηκε αμήχανη, επισήμανε: «Αμήχανη δεν θα το έλεγα. Με τον Αριστομένη έχουμε καλές σχέσεις, είμαστε σ’ ένα μεταβατικό στάδιο. Εγώ χώρισα κι εκείνος έχει μπει μάλλον σε νέα σχέση. Εγώ τον στηρίζω και χαίρομαι για τις επιλογές του».