«Σε αυτό το νυφικό δεν ξαναμπαίνεις ποτέ» - Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για το φόρεμα του γάμου της

Τι την ρώτησε η κόρη της μόλις το είδε μπροστά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Σε αυτό το νυφικό δεν ξαναμπαίνεις ποτέ» - Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για το φόρεμα του γάμου της

Το μεσημέρι της Τρίτης 14/11 στην εκπομπή του MEGA "Ελένη" συζητήθηκε το γεγονός πως βρέθηκε μετά από 59 χρόνια, στις αποθήκες του πρώην βασιλικού κτήματος στο Τατόι, το νυφικό φόρεμα της Άννας Μαρίας, το οποίο φορούσε στο γάμο της με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Με αφορμή, λοιπόν, την αποκάλυψη αυτή η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε τον δικό της γάμο και το νυφικό της και μοιράστηκε με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της τις σκέψεις που έκανε όταν το βρήκε πάλι μπροστά της σε κάποια μετακόμιση.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το νυφικό της

«Όταν βγήκε μπροστά μου το δικό μου νυφικό - ούτε που θυμάμαι πριν πόσα χρόνια, πάλι τότε μετακομίζαμε και κάτι αλλάζαμε, κάτι πετάγαμε, ήμουν με τη μία μου κόρη, με τις δύο, δεν θυμάμαι - μου λέει "μαμά τι είναι αυτό το μια σταλίτσα;". Λέω "αυτό το μια σταλίτσα το είχε βάλει η μαμά σου στον γάμο της". Και όντως, ήμουν μισή μερίδα άνθρωπος. Δεν με θυμάμαι να έχω πολλές διαφορές στο κορμί, αλλά σε αυτό το νυφικό λες δεν ξαναμπαίνεις ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Δεν βγήκαν ποτέ φωτογραφίες από το γάμο τους - Αυτές είναι οι βέρες της Μενεγάκη και του Παντζόπουλου

Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 23 Απριλιου το 2001 με κουμπάρους, τον Ανδρέα Φουστάνο και την Νατάσα Θεοδωρίδου, και φυσικά μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού.

Μετά από ένα χρόνο ήρθε το πρώτο τους παιδί, στις 30 Νοεμβρίου 2002, ο Άγγελος, το δεύτερο παιδί τους, η Λάουρα γεννιέται στις 8 Φεβρουαρίου 2005 και η μικρότερη κορούλα τους στις 27 Ιανουαρίου 2007. Τα τελευταία χρόνια ήρθαν στο φως ουκ ολίγες φωτογραφίες του ζευγαριού που έδειχναν ότι περνούν πραγματικές οικογενειακές στιγμές ευτυχίας. Ποιος όμως θα περίμενε ότι μετά από τόσα χρόνια ευτυχίας το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz θα χώριζε;

«Μελίσσια 29-01-2010. Έπειτα από εννέα χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τριών ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους».

Με αυτά τα λόγια ο Γιάννης και η Ελένη ανακοίνωναν το τέλος του μυθικού τους γάμου, δείχνοντας μάλιστα προς τα έξω την εικόνα ενός ζευγαριού που, παρά την απόφαση που πήρε, παραμένει αγαπημένο. Βέβαια η μετέπειτα διαμάχη τους γκρέμισε αυτή την εικόνα, ενώ η Ελένη στην αγωγή της «σκάει» τη βόμβα: Το ζευγάρι ήταν σκοτωμένο από την αρχή και όχι μόνο τον τελευταίο καιρό. Για περισσότερα από τέσσερα χρόνια οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες, άσχετα από τις δηλώσεις αγάπης που έκαναν κατά καιρούς!

Δείτε επίσης: Το πρώτο βράδυ που έμεινε με τον Λάτσιο τσακώθηκαν άσχημα γιατί... - 10 μυστικά της Ελένης Μενεγάκη στη φόρα

Ελένη Μενεγάκη γάμος Άγγελος Λάτσιος

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη Λάτσιος εκκλησία

Ελένη Μενεγάκη νυφικό

Ελένη Μενεγάκη Θεοδωρίδου κουμπάρα

Ελένη Μενεγάκη νυφικό με Γιάννη Λάτσιο

Ελένη Μενεγάκη γάμος

Ελένη Μενεγάκη χωρισμός Γιάννης Λάτσιος