«Η αγαπημένη μου ελληνική συμμετοχή στη Eurovision είναι...» - Η αποκάλυψη της Μαρίνας Σάττι για το διαγωνισμό τραγουδιού

«Θεωρώ, γοητευτικό, που το κοινό θα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Είναι γεγονός, ότι η νεαρή τραγουδίστρια, Μαρίνα Σάττι, θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2024. Οι περισσότεροι έχουμε δει πολύ θετικά την απόφαση αυτή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης της ΕΡΤ. Βέβαια, στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του κοινού, το Twitter, έχουν υπάρξει και πολλές αντίθετες απόψεις, οι οποίες κάποιες φορές αγγίζουν και τα όρια του ρατσισμού (δείτε εδώ τι έχει γραφτεί).

Ωστόσο εκείνη δεν τη πτοεί τίποτα, και σήμερα, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, παραχώρησε μία άκρως αφοπλιστική, και άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή, "Στούντιο 4", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Μαρίνας Σάττι

«Προς το παρόν δεν έχω αγχωθεί, το βλέπω σαν αυτό, που κάνω έτσι κι αλλιώς στη ζωή μου. Φτιάχνω μουσική, τραγούδια, ιδέες και πρόβες. Χαίρομαι, που μου έχει ανατεθεί αυτό το project. Ειλικρινά χαίρομαι, και για τη στήριξη, που λαμβάνω από τους συνεργάτες μου, και από εσάς. Είναι από τα πράγματα, που ήθελα να καταφέρω στη δουλειά μου, απλώς όλο αυτό γίνεται πιο γρήγορα.

Νιώθω σαν εθνικός ήρωας πλέον, βγαίνω στη γειτονιά μου και μου μιλάνε άνθρωποι, που δεν ήξερα, πως με γνωρίζουν και μου λένε συγχαρητήρια. Τώρα αισθάνομαι, ότι είναι ένας κοινός μας στόχος, και δεν είναι ατομικός, όπως θεωρούσα, στην αρχή. Είχα πολύ ανάγκη αυτή την αγάπη του κόσμου, που λαμβάνω. Στον αδερφό μου λέω πάντα πρώτο τα νέα, δεν είναι επειδή είμαστε συγγενείς, αλλά είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος.

Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι θα γίνει στη σκηνή, ακούμε τα τραγούδια, που μας στέλνουν, έχω θέλω να έχω καλή διάθεση. Πάνω στο τραγούδι θα χτιστούν όλα. Θέλω ένα σκηνικό πάνω στη νέα Ελλάδα της γενιάς μου, και όχι στα παλιά τύπου "Ζορμπάς", θέλω κάτι πιο σύγχρονο. Δεν μπορώ να δω τη μουσική ως πρωτάθλημα. Δεν έχω σκοπό να βγω με ένα αγγλόφωνο δυναμικό ποπ κομμάτι, θέλω κάτι που να είναι δικό μας και να αντικατοπτρίζει το σήμερα.

Δε βλέπω αυτά που έχω κάνει παλαιότερα. Θεωρώ, γοητευτικό, που το κοινό θα δει, πως έχω ωριμάσει καλλιτεχνικά. Ακούω ραπ, ποπ, τούρκικα, αλβανικά, Καψάλη, αραβικά κομμάτια. Από τη Eurovision μου άρεσε ο Μαχμούντ, θα ήθελα να ξαναδώ την Μπιόργκ. Η αγαπημένη μου ελληνική συμμετοχή είναι το S.A.G.A.P.O», είπε μεταξύ άλλων η αγαπημένη τραγουδίστρια.