Ασύλληπτος καβγάς Μαρτίκα με Πολυκάρπου στο Super Κατερίνα: «Είσαι νούμερο ένα κατίνα» - «Δεν πήγα στο Survivor να κάνω αυτά που έκανες εσύ»

Ξέφυγε η κατάσταση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτος καβγάς Μαρτίκα με Πολυκάρπου στο Super Κατερίνα: «Είσαι νούμερο ένα κατίνα» - «Δεν πήγα στο Survivor να κάνω αυτά που έκανες εσύ»

Χαλασμός επικράτησε στο πλατό του Super Κατερίνα σήμερα Τετάρτη 15/11, όταν βγήκε μέσω skype ο Σπύρος Μαρτίκας. Αφορμή αυτή την φορά στάθηκαν τα σατιρικά σχόλια που έγιναν στο Twitter για την ληστεία στο φαρμακείο του, με πολλούς να σχολιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο πως ήταν στημένη.

Ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor ήταν έξαλλος, με τον τόνο της φωνής του καθ'όλη την διάρκεια να είναι ανεβασμένος. Το πάνελ μάλιστα της εκπομπής στάθηκε στο πλευρό του δηλώνοντας πως όσα γράφτηκαν ήταν απαράδεκτα, από την στιγμή κιόλας που βρέθηκε σε κίνδυνο η υπάλληλος του. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε να σταματήσει αυτό το διαδικτυακό μπούλινγκ, ειδικά στο twitter, κάνοντας αναφορά και στην επίθεση που δέχτηκε η ίδια.

Mε την ένταση να είναι ανεβασμένη, σημειώθηκε και ένας καβγάς ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και όλη την ομάδα του, στην προσπάθεια του να κάνει ένα αστείο για να ηρεμήσει ο Σπύρος Μαρτίκας από τα νεύρα που είχε.

Ο άγριος καβγάς Μαρτίκα - Πολυκάρπου

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σπύρος Μαρτίκας σε έξαλλη κατάσταση εξαπέλυσε επίθεση κατά της δημοσιογράφου του Super Κατερίνα, Έλενα Πολυκάρπου, αναφέροντας πως έπαιξε το θέμα ενώ γνώριζε πως ήταν ψευδές, λέγοντας πως:

«Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου που για ακόμα μια φορά θέλει να με εκθέσει ενώ ξέρει την αλήθεια. Και επιβεβαιώνω την αλήθεια με το δεύτερο βίντεο που έστειλα. Η κυρία Πολυκάρπου έχει εμμονή να θέλει να με εκθέτει. Κάνεις τη δουλειά σου για να με εκθέτεις. Έχει έρθει αντιμέτωπη και η αδερφή μου μαζί σου. Έχεις γίνει η νούμερο ένα κατίνα της τηλεόρασης».

Η Κατερίνα Καινούργιου άμεσα έσπευσε να ηρεμήσει το κλίμα και να ξεκαθαρίσει πως η δημοσιογράφος στήριξε τον φαρμακοποιό λέγοντας πως και η ίδια σχολίασε πως όσα ειπώθηκαν ήταν απαράδεκτα. Εκείνος όμως δεν ηρεμούσε.

Εκείνη την στιγμή βγήκε ζωντανά να υπερασπιστεί τον εαυτό της η ίδια η Έλενα Πολυκάρπου και βλέποντας πως ο Μαρτίκας επέμενε στα λεγόμενα του, δεν δίστασε με τη σειρά της να του απαντήσει:

«Πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και την κάνω με αξιοπρέπεια. Αυτή είναι η δουλειά μου, πληρώνομαι για αυτή. Δεν πήγα στο Survivor για να κάνω αυτά ό,τι έκανες εσύ κάποιες φορές. Ντροπή, ντροπή, ντροπή».