«Μια φωτο που αγαπώ» - Η τρυφερή ανάρτηση της Νάνσυς Αντωνίου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Από τις σκαφάτες διακοπές τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μια φωτο που αγαπώ» - Η τρυφερή ανάρτηση της Νάνσυς Αντωνίου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Φέτος το καλοκαίρι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάνσυς Αντωνίου είχε εξορμήσεις σε ελληνικά νησιά και όχι μόνο, με το Youweekly.gr να έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από τις βουτιές τους σε παραλία της Κρήτης. Η αρχισυντάκτρια του The 2night show λοιπόν, έκανε μια αναδρομή στην θερινή περίοδο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με τον αγαπημένο της πάνω σε σκάφος όπου απολάμβαναν τον ήλιο και την θάλασσα.

Η φωτογραφία Γρηγόρη Αρναούτογλου - Νάνσυς Αντωνίου

«Μια φωτο που αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας όπου δείχνει το ζευγάρι σε μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Η δύσκολη περίοδο που πέρασαν και τους έφερε ακόμη πιο κοντά

Πολλές φορές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει μιλήσει για τη μάχη που έχει δώσει με τα κιλά του στην προσπάθεια του να αδυνατίσει. Έχει αποκαλύψει πως έχει ξεκινήσει διατροφή (δείτε την εδώ) ενώ στο παρελθόν έπαιρνε αδυνατιστικά χάπια.

Τα χάπια αυτά όμως είχαν παρενέργειες που άργησε να καταλάβει και είχαν ως αποτέλεσμα να τον κάνουν επιθετικό τόσο στο δρόμο όσο και με αγαπημένα του πρόσωπα, όπως η σύντροφος του, Νάνσυ Αντωνίου.

Μιλώντας στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την εκπομπή Happy Day στον ALPHA, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που τον έκανε να ανησυχήσει πάρα πολύ και να ψάξει τι λένε τα χάπια που λάμβανε.

«Η Νάνσυ με έσωσε όταν έπαιρνα χάπια αδυνατίσματος. Θα είχα κάνει πολύ μεγάλο κακό ένα βράδυ σε έναν άνθρωπο. Γράφουν μέσα ότι αν τα πάρεις θα έχεις αυτοκτονικές τάσεις , ότι σου θολώνουν τον εγκέφαλο και δε ξέρεις τι κάνεις, τα γράφει μέσα. Εγώ όμως δε τα είχα διαβάσει. Πήγα να κάνω κακό σε έναν άνθρωπο όταν παίζαμε μπιρίμπα.

Ευτυχώς με σταμάτησαν εκεί. Μετά πάλι στον δρόμο έγινα επιθετικός με έναν άνθρωπο και φτάνω στο ραδιόφωνο και έγινα επιθετικός στην Νάνσυ, τη σπρώχνω, την κουνάω. Εκεί η Νάνσυ κατάλαβε ότι κάτι γίνεται γιατί εγώ δε κάνω ποτέ τέτοιες κινήσεις. Μου λέει τι γίνεται με αυτά τα χάπια; Είχα χάσει κιλά και νόμιζα ότι ήμουν ευτυχισμένος. Μια βδομάδα ακόμα να τα έπαιρναν...Ήμουν άλλος», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε επίσης την αποκάλυψη που έκανε σχετικά με την απιστία που βίωσε, όταν άκουσε στο κινητό του την ερωτική πράξη πρώην συντρόφου του.