Ξεκίνησαν οι λιγούρες για την Αφροδίτη Σκαφίδα - Οι αποκαλύψεις για την πρώτη της εγκυμοσύνη

Όλο χαμόγελο λίγο πριν γίνει μανούλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξεκίνησαν οι λιγούρες για την Αφροδίτη Σκαφίδα - Οι αποκαλύψεις για την πρώτη της εγκυμοσύνη

Η Αφροδίτη Σκαφίδα διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς η γνωστή αθλήτρια σε λίγους μήνες από τώρα αναμένεται να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί καρπό του έρωτά της με τον Πύρρο Δήμα.

Μέσα από πρόσφατες δηλώσεις, που παραχώρησε η εγκυμονούσα στην κάμερα του Πρωινού Σουσού, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη (15/11) μίλησε για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της και για το αν έχουν ξεκινήσει οι λιγούρες της (δείτε την εδώ να τρώει πατατάκια με την Δήμα στο γήπεδο).

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Σκαφίδα αναφέρθηκε στις σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες της από το Survivor τονίζοντας, πως δεν κρατάει κακία σε όσους την πλήγωσαν, ωστόσο με μερικούς δε θα ήθελε να έχει κοινωνικές επαφές.

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Σκαφίδα για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της

«Είμαι χαρούμενη, νιώθω χαρούμενη και αυτό εκπέμπεται. Νομίζω, ότι όλες οι γυναίκες, που είναι έγκυες έχουν λιγούρες, εγώ έχω το νορμάλ», είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Θα παντρευτεί τελικά το ζευγάρι;

«Ένα ζευγάρι, το οποίο είναι υγιές, πρέπει ο ένας να είναι δίπλα στον άλλον, να τον στηρίζει. Το ίδιο κάνει και ο Πύρρος Δήμας, με στηρίζει σε όλα μου τα βήματα. Χαίρομαι πολύ για αυτό, γιατί είναι ο άνθρωπός μου», δήλωσε η ίδια, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην εγκυμοσύνη της. Όσον αφορά στον γάμο με τον καλό της, είπε: «Δεν είναι κάτι που το γνωρίζω αυτή τη στιγμή, δεν ακόμα στα σχέδιά μας» (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Ολυμπιονίκη για το μωρό τους).